Verhuizing

Sportpark Espendonk
16-11-2019 09:00 - 16-11-2019 13:00

Beste vrienden van TPC Espendonk, Zoals jullie waarschijnlijk hebben gezien en vernomen gaat de aanleg van de padelbanen voorspoedig en openen we op zondag 8 december ons fantastisch gezamenlijk tennis- én padel park! Daar zijn we natuurlijk heel trots op....maar.... er moet nog veel gebeuren rondom de banen. En dat betekent ook dat we handjes nodig hebben om het park pico bello in orde te maken vóór deze grote dag.

Wij willen daarom graag een beroep doen op jullie. Let op! Er zitten ook zwaardere werkzaamheden bij, zoals het tillen van terrastegels. Wij hopen daarom dat de sterke mannen deze ochtend ook wat tijd vrij kunnen maken, zodat de vele handen licht werk zullen maken. We verzamelen op zaterdag 16 november om 9.00 uur bij LTC 't Lobke aan de Nemerlaerhof. Vanuit daar zullen we een verdeling maken voor de werkzaamheden.

Neem indien mogelijk wat beschermende kleding (handschoenen) mee en mocht je beschikken over een aanhanger, dan zou dat fantastisch zijn. Als je maar even of pas later in de ochtend kunt, dan ben je uiteraard ook welkom. We kunnen alle hulp gebruiken! Voor de lunch wordt gezorgd :)! Meld je even aan via een mail naar [email protected] Dan weten we met hoeveel we zijn en of er nog wat geregeld moet worden rondom materialen/aanhangers

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond