Maak gratis kennis met OldStars tennis

17 augustus 2019


Heeft u tennis altijd een leuke sport gevonden, maar is het spelen van deze leuke sport niet meer mogelijk vanwege fysieke ongemakken? Of denkt u dat het op uw leeftijd niet meer mogelijk is om te gaan tennissen? Dan is nu het moment gekomen om tennis weer op te pakken!

Speciaal voor ouderen is OldStars tennis ontwikkeld. Bij deze tennisvariant wordt gespeeld met een lichtere groene tennisbal, op een kleiner veld en de bal mag twee keer stuiteren. Er zijn diverse aanpasmogelijkheden, afhankelijk van de doelgroep. OldStars tennis is niet alleen gezond, het is tijdens en na het spel ook nog eens heel gezellig en goed voor de sociale contacten. 

Wilt u OldStars tennis eens proberen? Dan bent u van harte welkom bij TPC Espendonk. In september kunt u op de vrijdagochtenden bij TPC Espendonk gratis kennismaken met OldStars tennis van 9.30-11.00 uur. Op 6 en 20 september geven vrijwilligers van TPC Espendonk op deze tijden uitleg over OldStars tennis. Op 13 en 27 september krijgt u van vanaf 9.30 uur een tennisles van een trainer van TopServe.

We hopen dat er voldoende belangstelling is, zodat we na september gewoon door kunnen gaan met OldStars tennis. Dat zal waarschijnlijk ook op de vrijdagen zijn van 9.30- 11.00 uur. Verder is het de bedoeling dat in 2019 vanaf oktober tegen een gereduceerd tarief trainingen kunnen worden gevolgd.

Aan deelname in september zijn geen kosten verbonden. Meldt u zich wel even aan door een mail te sturen naar [email protected] of bel Marlou Steenbergen tel. 06-108 11724.

Lees ook het leuke artikel van het ED: a-la-chang-en-kyrgios-in-helmond-brouwhuis~ae5ddba2/

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond