Meld je nu aan voor de nieuwe trainingen

31 maart 2021


Alle trainingen worden gegeven door trainers van TopServe. Je kunt alleen training volgen als je lid bent van TPC Espendonk of HTV (tennis). 

Training padel

De padeltrainingen worden gegeven op donderdag- en vrijdagavond. De trainingen starten donderdag 22 april. De voorjaarstraining bestaat uit 5 trainingen. Inschrijven kan voor 15 april met de volgende link padeltraining TopServe..

De kennismakingslessen voor padel in de vorm van inlooptrainingen kunnen vanwege de Corona-maatregelen voorlopig nog niet plaatsvinden. 

Training tennis volwassenen

De tennistraining voor volwassenen wordt gegeven door Pancho van de Broek. Deze training wordt gegeven op maandag van 19.00 tot 22.00 uur en vindt plaats op het park van TPC Espendonk en/of H.T.V. De serie bestaat uit 10 trainingsweken en begint op 19 april. Inschrijven kan tot en met 13 april met de volgende link tennistraining TopServe..

Training tennis ouderen/OldStars

Johan Wannemakers geeft vanaf vrijdag 5 april tennisles aan ouderen. De training is bedoeld voor leden die hun techniek willen bijspijkeren of leden die tennis willen leren. De tennistraining wordt gegeven op vrijdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur en vindt plaats op ons park.

De kosten voor het trainingsseizoen van 10 weken bedragen €135 per persoon. Mocht de groep uit meer dan 4 personen bestaan, wordt dit bedrag evenredig verrekend. Meer informatie kun je krijgen bij Marlou Steenbergen, tel. 06-10811724. Bij haar kun je je ook aanmelden voor deze training.

Vragen over alle trainingen kun je natuurlijk ook stellen aan Johan Wannemakers.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond