Meld je nu aan voor de padeltraining van Padel-Brabant!

28 november 2021


Afgelopen jaar is de belangstelling voor padeltraining flink toegenomen. TopServe kon niet meer uren padeltraining aanbieden. We moeten helaas dan ook afscheid nemen van Johan Wannemakers en Victor Cegarra Sanchez. Gelukkig hebben wij een goed alternatief gevonden bij Padel-Brabant. Lees hieronder meer over Padel Brabant en de nieuwe padeltrainingen!

Beste leden van TPC Espendonk,    

De eerste padelcursus van Padel Brabant gaat binnenkort van start bij TPC Espendonk.  Wil jij je padel skills verbeteren? Lees dan snel verder, want de inschrijving is geopend!    

Hierbij de speciale extra mail die TPC Espendonk in samenwerking met Padel Brabant heeft samengesteld om jullie verder te informeren over de padel cursussen van Padel Brabant.

Padel Brabant    

Padel Brabant is een bedrijf opgericht door Joost Raamsdonk & Tess van Dinteren.  Dit bedrijf specialiseert zich als één van de weinigen in Nederland in padel.  Zij bieden padelcursussen, clinics, demonstraties, openingen van banen, producten en meer. 

Op de website www.padel-brabant.nl is alle informatie over het bedrijf te vinden.    

Joost & Tess hebben beide in het Nederlands padelteam gezeten en ons land vertegenwoordigd op EK’s en WK’s.  Joost heeft zich ondertussen toegelegd op zijn trainerscarrière en heeft als speler een stapje teruggedaan.  Tess focust zich op zowel spelen als lesgeven. Als speelster en eigenaar van het bedrijf is zij 24/7 met sport bezig en dit is te merken aan haar passie en enthousiasme.  

Inschrijving eerste padelcursus Padel Brabant geopend   

Vanaf december 2021 worden er door Padel Brabant padel lessen aangeboden bij  ons op de vereniging. Je kunt je vanaf nu opgeven voor de padellessen!  

Meer informatie over de padelcursus: 

  • De cursus bestaat uit 5 lessen die gegeven worden door Niels Koks & Tim Sanders
  • Mogelijkheid om de cursus op maandag, dinsdag of woensdag.  
  • Een trainingsgroep senioren bestaat uit 4 personen.
  • Kosten voor de cursus senioren zijn €68,75 p.p.  
  • Inschrijven kan vanaf NU tot en met zondag 5 december om 23:59.
  • Inschrijven kan via https://www.padel-brabant.nl/locaties/tpc-espendonk/informatie-inschrijven-training/
  • Op die site vind je ook informatie over de padeltraining voor jeugd. Jeugd tot 18 jaar hoeft geen lid te zijn van TPC Espendonk om deze cursus van 5 lessen te volgen.

We hopen velen van jullie te mogen verwelkomen bij de lessen! 

Met sportieve groet,

Het Bestuur Padel Brabant 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond