Uitnodiging nieuwjaarsborrel en ALV

23 december 2019


Beste leden,
 
Graag nodig ik jullie uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) en de nieuwjaarsborrel van TPC Espendonk.

De algemene ledenvergadering vindt plaats op maandag 10 februari 2020 om 20.00 uur in de kantine. Mochten onvoldoende leden aanwezig zijn om besluiten te kunnen nemen, dan zal een volgende ALV worden gehouden op maandag 10 februari 2020 om 20.05 uur.
Wij hebben een bijzonder jaar achter de rug. Het jaar 2019 stond in het teken van de fusie en van de bouw van vier padelbanen. Het bestuur is trots op wat we dit jaar samen met al onze leden bereikt hebben. Tijdens de ALV kijken we terug en vooruit. We hopen dat jullie hierbij in grote getale aanwezig zullen zijn.

Onze voorzitter Leo Thielen en bestuurslid John van Schijndel treden af tijdens de ALV. Leo stelt zich opnieuw verkiesbaar als voorzitter. We hebben een vacature voor de bestuursfunctie van John. Als je je verkiesbaar wilt stellen voor een bestuursfunctie, neem dan contact op met een van de bestuursleden. 

Agendapunten voor de ALV kunnen jullie tot uiterlijk 20 januari 2020 schriftelijk bij mij indienen. Een agendapunt dient door tenminste vijf leden te worden ingediend.

Verder vindt op zondag 19 januari 2020 om 14.00 uur in de kantine van ons tennispark de nieuwjaarsborrel plaats. Alle leden zijn van harte welkom, samen met partner en kinderen. Samen maken we een gezellige start van het nieuwe jaar!

Ik wens jullie namens het bestuur hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2020!

 
Met vriendelijke groet,
 
Marlou Steenbergen
secretaris TPC Espendonk

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond