Wil jij tennis of padel proberen? Of een baan huren?

25 januari 2022


Padel

Wil jij graag kennismaken met padel en met onze club? Meld je dan aan voor een kennismakingsles. Tijdens deze kennismaking geeft een vrijwilliger van de padelcommissie je in een klein groepje uitleg over de regels van padel en krijg je de kans om onder begeleiding een balletje te slaan.  Je kunt een racket lenen. Ook geven we je dan graag uitleg over de mogelijkheden binnen onze vereniging zoals competitie,  de toss en het volgen van lessen. Mocht je interesse hebben meld je dan aan via [email protected].

Tennis

Wil jij graag kennismaken met tennis en met onze club? Dan ben je op dinsdagavond welkom tijdens de toss.  Je kunt een racket lenen en krijgt uitleg over de spelregels. We beginnen om 19.00 uur en spelen 45 minuten. Je kunt ook om 19.45 uur of 20.30 uur aansluiten.

Meld je wel vooraf even aan door een mail te sturen naar [email protected].

Baanhuur

Wil je liever een padelbaan huren? Je kunt een padelbaan huren als je geen lid bent. De huurprijs bedraagt 24,- euro per uur per baan. Daarnaast betaal je voor de huur van rackets en de aanschaf van padelballen.

Huren is alleen mogelijk als het niet te druk is met eigen leden. Padelbanen kunnen niet doordeweeks in de avond worden gehuurd. 
Als je een padelbaan wilt huren, dan graag minimaal 3 dagen van te voren reserveren door een mail te sturen naar [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934