Zomer Challenge

29 mei 2020


Zomerstop bij voetbal of hockey? Tennis of padel eens proberen? Doe mee aan de Zomer Challenge!  

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of wil je deze zomer graag kennis maken met tennis of padel? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, waarbij je ruim drie maanden vrij kunt tennissen en padellen wanneer het jou uitkomt. Je krijgt 3 tennis- of padeltrainingen en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.  

- Je ontvangt een lidmaatschap vanaf 15 juni tot en met september om vrij te tennissen en te padellen wanneer het jou uitkomt.

- Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

- Je krijgt 3 tennis- of padeltrainingen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. De training wordt gegeven op vrijdagavond 26 juni en 3 en 10 juli. Kosten voor de Zomer Challenge incl. 3 lessen: € 60,- (bij minimaal 4 deelnemers)

- Als je geen training wil, betaal je € 25,- voor de Zomer Challenge

- Tennis- of padelrackets kun je gratis lenen (tegen betaling borg)  

Doe je ook mee?

Wij dagen je uit om over drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je ook mee?  Voor meer informatie, neem contact op met Marlou Steenbergen, [email protected], tel. 06-10811724. Aanmelden via www.TPCespendonk.nl onder ‘lid worden?’. Kies voor ‘ZomerChallenge lid’.  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond