Nieuwsflits maart 2020

 

Nieuwsflits

Maart 2020

 

CORONA-VIRUS

Het is stil op ons tennis- en padelpark. De kantine is dicht. Tennissen en padellen mag niet meer.

De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie zijn voorlopig uitgesteld naar begin mei. De Triple Double padelcompetitie is helemaal afgelast.
Wij houden ons allemaal aan de regels van de overheid en RIVM in de hoop dat het Corona-virus beheersbaar blijft. En natuurlijk ook in de hoop dat deze situatie zo kort mogelijk duurt. 

Het bestuur hoopt dat jullie allemaal gezond blijven. Tot slot wensen wij jullie veel sterkte als de gevolgen van dit virus je persoonlijk raken. Zodra het park weer open mag, zullen we jullie informeren.
 

ALGEMENE LEDENVERGADERING

In de bijlage vinden jullie het verslag van de algemene ledenvergadering van 10 maart. 
verslag ALV
 

KLUSSEN EN SCHOONMAAK

Een kleine groep vrijwilligers heeft op 7 en 14 maart heel veel werk verzet. De grote overkapping van 't Lôbke is aan de zuidkant van het clubgebouw geplaatst. De steigerhouten meubels zijn geschuurd en een keer gebeitst. Een deel van de bladeren is opgeruimd onder de heg. Tennisbaan 5 en 6 zijn onkruidvrij gemaakt. Een deel van de gevel en de ramen van het clubgebouw zijn schoongemaakt. 

Mark, Arjan, Olaf, Leo, Harrie, Ruud, Huub, Henk, Hilda, Ton, John, Ben, Kees, Paul, Marian, Marlou, Frenk, Peter en Adri ontzettend bedankt!!
Helaas is een deel van de klussen nog niet gereed. Aan andere klussen zijn we nog niet eens begonnen. Zodra het kan, plannen we een nieuwe schoonmaak- en klusdag. We hopen dan ook heel veel nieuwe gezichten te mogen begroeten die een handje helpen. 

Samen zorgen we ervoor dat ons park mooi blijft, dat de banen goed bespeelbaar blijven en dat de kosten beperkt blijven.
 

KEURMERKCERTIFICAAT PADELBANEN

Wij hebben van de KNLTB het keurmerkcertificaat voor de padelbanen ontvangen. Dit certificaat is het bewijs dat de banen volgens de geldende kwaliteitseisen zijn aangelegd. De padelbanen zijn geaccepteerd voor deelname aan wedstrijden onder auspiciën van de KNLTB. Hiermee voldoen wij aan onze plicht om te zorgen voor kwalitatief goede en veilige padelbanen.
Keurmerkcertificaat padelbanen
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond