Nieuwsflits april 2019

Nieuwsflits

April 2019

 

TV 'T TRAMBAANTJE OPEN ZOMER 2019

Ons traditionele Open Zomer toernooi komt er weer aan!
Van Hemelvaartsdag donderdag 30 mei t/m Eerste Pinksterdag zondag 9 juni staat onze club weer in het teken van ons gezellige toernooi.

Er kan ingeschreven worden in de categorieën:
HD, DD, GD 3, 4 en 5 (open)
HD, DD, GD 6, 7 en 8 (17+ en 35+)
Terug van weg geweest de singels HE en DE, op actuele rating!
 
Via toernooi.nl of onderstaande link kun je je inschrijven t/m zondag 19 mei: mijnknltb.toernooi.nl

We hebben er als organisatie weer zin in en hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op ons mooie park.

Heel graag tot ziens!

Groeten,
OTC Trambaantje
 

VRIJWILLIGERSACTIEDAG

De opkomst was zaterdag 30 maart helaas niet zo groot, maar de vrijwilligers die er waren hebben heel veel werk verzet. Ze hebben een groot deel van het terras en de stoep schoongemaakt, de terrasmeubels teruggezet, de oranje stoelen gepoetst, in de tuin gewerkt, ramen gewassen en de picknick tafels geverfd.
Peter, Karel, Ben, Huub, Jan, Lex, Herma, Ronald, Adri, Maria, Hilda, Arjan en Marlou ontzettend bedankt!

Nog niet alle klussen zijn helemaal gereed. Was je 30 maart verhinderd? Dan ben je altijd welkom om op een andere dag ook een steentje bij te dragen!
 

STAND VAN ZAKEN: 'T LOBKE

Wij kunnen op dit moment niet veel nieuws van de gemeente melden. De Stuurgroep heeft voor de gemeente een overzicht van de benodigde financiën gemaakt. Wij wachten nog op een reactie van de gemeente. Dat geldt ook voor de resultaten van het geluidonderzoek. 

Vanwege de bouw van de padelbanen, heeft de gemeente wel opdracht gegeven aan een bureau om een bodemonderzoek uit te voeren. Inmiddels zijn bodemmonsters genomen en die worden onderzocht.
De Stuurgroep gaat ondertussen enthousiast verder met alle voorbereidingen. Zaken als de nieuwe statuten zijn besproken. Ook is een aanvang gemaakt met het opstellen van het "voorstel tot juridische fusie", het huishoudelijk reglement en een nieuw contributie-overzicht.
Ondertussen hebben ook de eerste en erg constructieve overleggen tussen leden van de barcommissies, de technische commissies en de parkcommissies plaatsgevonden.

Heb je nog ideeën over dit proces? Of heb je een leuke naam voor de nieuwe vereniging bedacht? Geef het door aan een van de bestuursleden of mail [email protected].
 

ROLLUIKEN

Jullie hebben het waarschijnlijk wel gezien. Door de storm van 10 maart zijn twee rolluiken flink beschadigd geraakt. Het heeft even geduurd, maar ze zijn inmiddels weer helemaal gerepareerd.
 

CURSUS AED

Begin maart hebben 8 leden van 't Trambaantje een AED (herhalings)cursus gevolgd. Wij hopen natuurlijk dat we de AED nooit hoeven te gebruiken, maar het geeft een veilig gevoel dat een AED in het halletje hangt en dat er ook mensen zijn die ermee kunnen omgaan.
 
Beschik jij ook over een AED-certificaat? Geef het even door aan [email protected], zodat we op een lijstje kunnen vermelden wie allemaal het certificaat heeft gehaald.
Als je uitleg over onze AED wilt hebben, dan kun je terecht bij Ben Bogaard.
 

NOG MEER TE DOEN!

  • vanaf 5 april: voorjaarscompetitie op vrijdag en zaterdag
  • 16 april: stadsinstuif bij TV 't Trambaantje
  • 16 april, 7 mei en 14 mei, 15.30-16.30 uur: kennismakingslessen jeugd (Jibb+)
  • 23 april, 9.30-12.00: tennisactiviteit jeugd (Jibb+)
  • 30 mei: voorjaarstoernooi TV 't Trambaantje
  • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 
Copyright © 2019 T.V. 't Trambaantje, All rights reserved.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond