Nieuwsflits augustus 2019

 

Nieuwsflits

Speciale editie TPC Espendonk

 

FUSIE 'T TRAMBAANTJE EN 'T LOBKE

Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe tennis- en padelclub TPC Espendonk. Tijdens de Algemene Ledenvergaderingen van 't Trambaantje en 't Lobke waren voldoende leden aanwezig en is voor de fusie gestemd. Daarbij zijn ook de statuten, het beleidsplan en het huishoudelijk reglement goedgekeurd.
 
Het moment van ondertekening van de acte van fusie bij de notaris moet nog worden vastgesteld. Maar in de praktijk gaan wij nu al samen verder als TPC Espendonk. Dat betekent dat we samen kunnen tennissen op het sportpark Espendonk. Tennis is ook nog mogelijk op de Nemerlaerhof totdat de padelbanen verhuisd zijn.
 

BOUW PADELBANEN

De gemeente heeft voor de aanleg van de 4 padelbanen de bouwvergunning verleend en de melding Activiteitenbesluit is gepubliceerd. De bouwvergunning ligt t/m 13 september ter inzage. Daarna beginnen we met de bouw van de padelbanen.
De opening van de nieuwe padelbanen is gepland op zaterdag 9 november. Zet deze datum alvast in jouw agenda!
 

VERHUIZING

De barcommissies en de parkcommissies hebben een inventarisatie gemaakt van spullen van 't Lobke die we heel goed kunnen gebruiken in Espendonk. We zullen eind september / begin oktober een dag organiseren om al deze spullen te verhuizen. Daarna wordt waarschijnlijk nog een veiling georganiseerd om de resterende spullen te verkopen.
We hebben tijdens de verhuisdag hulp nodig van veel vrijwilligers. Daarnaast hebben we diverse busjes en/of aanhangwagens nodig.
Kun jij helpen met verhuizen? Of kun je die dag een busje of aanhangwagen ter beschikking stellen? Geef het even door aan Leo Thielen ([email protected]). 
 

WWW.TPCESPENDONK.NL

Misschien heb je al gezien dat de website www.TPCEspendonk.nl in de lucht is. Op de website kun je naast het nieuws en de activiteiten, bijv. ook het afhangbord en de ledenlijst bekijken.
De website zal de komende tijd nog verder worden aangepast. We zullen ook nieuwe foto's op de site plaatsen. 
Heb je nog ideeën voor de website? Geef ze door aan Manon ([email protected]).

Binnenkort worden ook de nieuwe Facebookpagina en het Instagram-account van TPC Espendonk gelanceerd.
 

TENNISMUUR

Onze tennismuur heeft ook een make-over nodig. Heb jij creatieve ideeën over hoe de tennismuur eruit moet komen te zien? Ben jij handig met verf en kwast of juist met de graffiti-spuitbus? Meld je dan even bij Manon ([email protected]).
 

@TPCESPENDONK.NL

Natuurlijk zijn ook de mailadressen aangepast. De nieuwe mailadressen zijn:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

 


[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
 

KNLTB.CLUB APP

Wil je snel het laatste nieuws of de activiteitenagenda bekijken, tennismaatjes zoeken of opzoeken waar je competitie gaat spelen? De KNLTB ClubApp is perfect om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt op TPC Espendonk. Je kunt de KNLTB ClubApp downloaden.

Als je de KNLTB ClubApp geïnstalleerd hebt, zoek je TPC Espendonk op en vraag je een wachtwoord aan met behulp van jouw KNLTB-nummer. Lukt het niet of heb je vragen? Mail dan Ron ([email protected]) of Harrie ([email protected]
TPCEspendonk.n
l).
 

TOSS OP DINSDAG EN DONDERDAG

De zomervakantie en hittegolven zijn voorbij, zodat we weer kunnen tossen op dinsdag- en donderdagavond. Hartstikke leuk om kennis te maken met de nieuwe TPC Espendonkers!

 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond