Nieuwsflits februari 2019

Nieuwsflits

Februari 2019

 

VERSLAG ALV

In de bijlage vind je het verslag van de algemene ledenvergadering van 28 januari jl.
 

SAMENGAAN MET 'T LOBKE (?)

Tijdens de ALV heeft het bestuur een toelichting gegeven op de situatie van ’t Lôbke. De padelbanen van ’t Lôbke zorgen voor geluidsoverlast bij de omwonenden, waardoor deze banen verplaatst moeten worden. Het bestuur van ’t Lôbke heeft het bestuur van ’t Trambaantje gevraagd of wij mee willen denken met verhuizing van de hele vereniging naar ’t Trambaantje. Ons bestuur heeft daar positief op gereageerd. In het verslag van de ALV kun je hier meer over lezen.

In de ALV is voorgesteld om de leden per mail te informeren over het proces. Dat zullen we doen door middel van berichten in de nieuwsflits. Voor het bestuur is de voorbereiding van een mogelijk samengaan met ’t Lôbke een intensief traject op onbekend terrein. Het bestuur staat open voor suggesties en tips van leden. Welke zaken moet het bestuur goed regelen? Waar moet het bestuur rekening mee houden in dit traject? Als jij daar ideeën over hebt, geef die dan door aan een van de bestuursleden.

 

STAND VAN ZAKEN: 'T LOBKE

Op 30 januari heeft het tweede overleg plaatsgevonden tussen bestuursleden van 't Trambaantje, ’t Lôbke en een adviseur van de KNLTB. In dit overleg is een Stuurgroep samengesteld bestaande uit het bestuur van  't Trambaantje (John, Arjan en Marlou) en drie (bestuurs)leden van ’t Lôbke (Leo Thielen, Olaf de Folter en Harrie van der Pol).
We hebben gesproken over de planning. Op korte termijn wordt een overleg met de gemeente gepland over de opzet en de planning. Daarnaast wordt ook een overleg met de gemeente gepland voor de bespreking van de financiering van de padelbanen. Ook wordt al een eerste contact gelegd met de notaris. Daarnaast gaan we afspraken maken met de leden van de diverse commissies van beide verenigingen om de plannen te bespreken. De commissieleden kunnen aangeven hoe zij hun commissie in de toekomst zien.

Een week later heeft de Stuurgroep overleg gehad met de gemeente en een geluidsadviseur van de gemeente. Tijdens dit overleg heeft de gemeente aangegeven dat 't Trambaantje een ideale plaats is voor de verplaatsing van de padelbanen en ook de enige tennisvereniging waar dat naar verwachting mogelijk zal zijn.
Als de padelbanen naast de kantine worden gelegd, is bij de omwonenden geen sprake van geluidoverlast. De gemeente zal verder laten uitzoeken of er sprake is van geluidsoverlast als de banen tussen baan 5/6 en Bruheze worden aangelegd.
 

NIET VERGETEN: KACHELTOERNOOI

Meld je snel aan voor het kacheltoernooi op zaterdagavond 16 februari. Inschrijven kan per mail via: [email protected]
Vermeld hier graag ook even je KNLTB nummer en/of ranking&club.
 

KANTINEPRIJZEN

Na overleg met de barcommissie heeft het bestuur besloten om per 18 januari 2019 de kantineprijzen te verhogen van:  
Vaasje van de tap                                         €1,80
Grimbergen en Witte Trappist                       €2,50
 
 

HELP JE MEE?  AED CURSUS

Een AED-cursus volg je niet voor je zelf, maar voor jouw familieleden, tennismaatjes of andere mensen uit jouw omgeving. Wil je een AED-cursus volgen of een herhalingscursus? Meld je dan nu aan voor de cursus van vrijdag 6 maart, om 20.00 uur bij HTV. Je kunt je aanmelden door uiterlijk 19 februari een mail te sturen naar [email protected]
 

DOE MEE!  PETER VAN LIESHOUTTOERNOOI

Het Peter van Lieshouttoernooi wordt gespeeld op de dinsdagen 12, 19 en 26 maart met een gezellig afsluiting op dinsdag 2 april. Zet deze data alvast in jouw agenda!
 

DOE MEE! VRIJWILLIGERSACTIEDAG

Wil jij ook graag dat ons tennispark er het komende seizoen weer mooi bij ligt? Help dan mee op zaterdag 30 maart van 10.00 tot circa 14.00 uur.

 

Samen zorgen we voor de grote schoonmaak van ons tennispark en de kantine.

Kom 30 maart en DOE mee!

 

NOG MEER TE DOEN!

  • 16 februari: kacheltoernooi
  • 12, 19 en 26 maart en 2 april: Peter van Lieshouttoernooi
  • 11 t/m 17 maart: Open Voorjaarstoernooi 't Lobke (singel en dubbel). Inschrijven kan t/m 24 februari.
  • 18 t/m 24 maart: HTV Open Krokustoernooi. Inschrijving sluit op 10 maart.
  • 30 maart: vrijwilligersactiedag
  • 30 en 31 maart: Eerste Dierdonk weekend games. Inschrijven tot 15 maart
  • 12 april: start voorjaarscompetitie
  • 16 april: stadsinstuif bij TV 't Trambaantje
  • 30 mei: voorjaarstoernooi TV 't Trambaantje
  • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
Dierdonk flyer
Dierdonk info
 
Facebook
Website
 
Copyright © 2019 T.V. 't Trambaantje, All rights reserved.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond