Nieuwsflits januari 2021

 

Nieuwsflits

Januari 2021

 

CORONA

De Corona-maatregelen worden tot 9 februari nog niet versoepeld. Dat betekent dat volwassenen nog steeds alleen mogen enkelen op de padel- en tennisbanen.
Het bestuur vindt het in ieder geval heel fijn dat zoveel leden zich op onze club aan de Corona-maatregelen houden. Samen moeten we er immers voor zorgen dat het Corona-virus zich niet kan verspreiden en dat deze lockdown zo snel mogelijk eindigt.
 

NIEUWE TENNISTRAINER

Tom Donkers heeft de afgelopen jaren tennistraining gegeven bij 't Lobke en TPC Espendonk.
Het is voor ons heel jammer dat hij geen training meer kan geven op ons park. 
Tom bedankt voor de goede trainingen en de fijne samenwerking!
Afgelopen maandag is de nieuwe trainer Pancho van den Broek begonnen met het geven van tennislessen. Wij wensen Pancho veel succes! Hieronder stelt hij zich aan jullie voor.

Wil jij nog tennistraining volgen? Neem dan contact op met Johan Wannemakers van TopServe.
Beste leden van TPC Espendonk,

Graag wil ik me via deze weg voorstellen. Mijn naam is Pancho van den Broek. Ik woon met vriendin en onze drie kinderen in Deurne. Ik ben opgegroeid in Nijmegen en heb van jongs af aan ook daar op de tennisvereniging rondgelopen.

Tijdens en na de opleiding op het CIOS ben ik bij een tennisschool aan het werk gegaan als trainer. Later ben ik ook naast het werken als tennistrainer ook in de hockeywereld actief geworden. Helaas was beide op een bepaald moment moeilijk te combineren. Ik ben dan ook de laatste jaren als hockeytrainer op alle niveaus actief geweest bij verschillende verenigingen en als bondscoach van Griekenland.

Na al die jaren kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan en pak ik het tennistraining geven weer op. Ik kijk ernaar uit om op Espendonk weer training te gaan geven.

Ik hoop velen van jullie een keer te mogen ontmoeten op het prachtige nieuwe park!

Met vriendelijke groet,

Pancho van den Broek
 

GEEN CONTANT GELD MEER

In de nieuwsflits van juli hebben we aangegeven dat vanwege de Corona-maatregelen in de kantine alleen nog met pin of mobiel betaald kon worden. Dit jaar maken we definitief de overstap naar een contantloze kantine.
Als de kantine weer open gaat, kan niet meer contant betaald worden. Je kunt wel nog betalen met jouw bankpas, KNLTB-pas of  Payconic. Jullie krijgen nog een handleiding over het betalen met de KNLTB-pas en Payconic.
 

INTRODUCEES EN BAANHUUR

Het is fijn als leden introducees meenemen. Een betere manier van ledenwerving bestaat niet.

Maar het is niet de bedoeling dat niet-leden onbeperkt komen tennissen of padellen. De contributie is een belangrijke inkomstenbron voor onze club.
Niet-leden mogen 3 keer gratis padellen of tennissen. Daarna moeten ze lid worden of baanhuur (€24,= per baan per uur) betalen.

Lees hieronder meer over de toelating van introducees en de huur van tennis- en padelbanen eventueel in combinatie met de kantine.
Protocol introducé en baan- en kantinehuur
 

HELP MEE: AFVAL SCHEIDEN

Je hebt ze misschien al gezien: de nieuwe prullenbakjes bij de padelbanen en het terras. De groene bakjes zijn voor het plastic afval en de drinkblikjes. De grijze prullenbakken voor het restafval.

Wij hopen dat iedereen het afval goed scheidt, zodat we geen onnodige kosten hoeven te maken voor de afvoer van restafval.
Zorg er ook voor dat je alleen lege drankverpakkingen in de prullenbakken gooit. Dan maak je het gemakkelijker voor onze vrijwilligers van de parkcommissie om het afval af te voeren.

Dank aan Adri van Schijndel, Kees van Dorst en Ton van Zonsbeek voor het gedegen ophangen van de prullenbakken!
 

NOG MEER TE DOEN!

  • 22 januari: onderhoud tennisbanen (overdag, bij goed weer)
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond