Nieuwsflits juli 2020

Nieuwsflits

Juli 2020

 

KANTINE EN KLEEDKAMERS OPEN

Goed nieuws! De kantine en het terras zijn vanaf volgende week weer open. Betalen gebeurt voortaan mobiel of met pin. Ook de kleedkamers mogen weer gebruikt worden. Op de baan mogen we als vanouds tennissen en padellen. Aan een tafeltje zitten we met maximaal 2 volwassenen binnen 1,5 meter. Voor het overige moeten we 1,5 meter afstand houden. De barcommissie heeft een looproute in de kantine aangegeven. 
Het blijft voor iedereen verplicht om vooraf een baan af te hangen of per mail of whatsapp door te geven als je naar de toss of inloop komt. Bezoekers die niet komen padellen of tennissen, moeten hun naam noteren in het schrift. Daarmee is altijd traceerbaar wie wanneer op het park is geweest. Het bestuur gaat er vanuit dat iedereen zich weer aan deze nieuwe, ruimere regels houdt zodat het Corona-virus buiten de poorten van ons park blijft!
Protocol Corona
 

HELP MEE: VERHUIZING SPULLEN NEMERLAERHOF

Komende zaterdag halen we nog een aantal bruikbare spullen op bij de Nemerlaerhof.
Heb jij vanaf 10.00 uur tijd? Kom dan naar 't Lobke en help mee! Graag vooraf even aanmelden via [email protected]
 

INLOOP PADEL

Het is al weken ontzettend druk op dinsdagavond op de padelbanen. Veel mensen zijn geinteresseerd in padel en willen het spel graag eens uitproberen. Om iedereen de gelegenheid te geven om naar de inloop te komen, hanteren we vanaf dinsdag 30 juni twee tijdsblokken. 
Jullie kunnen je dan aanmelden voor de inloop van 19.00-20.30 uur of de inloop van 20.30 - 22.00 uur. Aanmelden voor de inloop doe je door een mail te sturen naar [email protected] of [email protected] met vermelding van de tijd dat je komt en jouw naam.
 

HELP MEE: BARDIENST

Iedereen is blij dat de kantine weer open mag. Dat kan alleen, als er ook een bardienstvrijwilliger is! Hou jij ook zo van de derde helft? Verzorg dan ook zelf een keer de bardienst. Vul dit formulier in en stuur het terug naar de bardienstplanning ([email protected]).
Inschrijving bardienst
 

VAN TENNIS EN PADEL KRIJG JE RONDE BILLEN!

Sporters zijn fitter, gezonder en zien er beter uit. Voor tennissers geldt dit in extreme mate: je gebruikt zó veel spieren dat je een ongeëvenaarde gezondheidswinst boekt. Met als bonus een prima rond achterste. Het hele artikel staat in de tennisspecial bij jouw krant of lees je hier online

Heb jij ook mooie billen? Stuur een foto naar [email protected] en de volgende keer mag iedereen ervan genieten in deze nieuwsflits!

Tennis is ook de sport om botten, spieren en gewrichten in een prima conditie te houden. Uit onderzoek blijkt dat vooral 50-plussers met een tennisracket op eenvoudige wijze de gezondheid van het bewegingsapparaat kunnen verbeteren. “Tennis is geweldig als een allround sport. Het richt zich op het cardiovasculaire systeem, maar verbetert ook de spiermassa en de botmineraaldichtheid. Daardoor beschermt tennis onder andere tegen artrose en osteoporose.”
 

WHATSAPP GROEP PADEL

Omdat veel padelspelers elkaar nog niet kennen, is de padelcommissie een WhatsApp groep gestart. Daarmee kunnen jullie op een eenvoudige manier maatjes zoeken om mee te padellen. Overdag of 's avonds. Spreek onderling wel af wie een baan afhangt en vermeld daarbij de namen van alle padellers die naar het park komen.
Je hangt een baan af voor de duur van 60 minuten. Als na jullie niemand de baan heeft gereserveerd, mogen jullie blijven staan en verder padellen.
Wil je ook lid worden van de WhatsApp groep? Geef jouw naam en 06-nummer dan door aan [email protected]
 

NOG MEER TE DOEN!

  • iedere dinsdag: tennistoss (19.30 uur) en padelinloop (vanaf 19.00 uur)
  • iedere oneven week op woensdag: talentencompetitie
  • iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 9.30: toss
  • iedere vrijdagochtend vanaf 9.30 uur: OldStars tennis
  • t/m juli: tennistraining bij TPC Espendonk
  • de KNLTB-toernooien in juli zijn helaas afgelast
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond