Nieuwsflits juli 2021

Nieuwsflits

Juli 2021

 

TENNISTOERNOOI

Deze week vindt het tennistoernooi 'Tennistoernooi Open Zomer 2021' plaats. Je bent van harte welkom om de wedstrijden te komen aanschouwen. Op toernooi.nl kun je zien wie op de baan staat.
De toernooicommissie stelt elke dag een 'Toernooi Nieuwsbrief' op met wist-u-datjes en de 'Match highlights of the day'.  De nieuwsbrief ligt in de kantine en deze info staat ook op de website.
 

TENNISTOERNOOI

In het finaleweekend op 17 en 18 juli is het eethuisje geopend vanaf 12.30 uur. 
Ramon en Marlou zorgen er dit keer voor dat je ook een heerlijk hapje kunt eten tussen het spelen of kijken van de wedstrijden!
 

DOE MEE: PADELTOERNOOI

Yes, yes yes! Ons 3e PADEL OPEN TOERNOOI staat gepland! We hebben er heel veel zin in.
Word jij een van de winnaars van ons p100 Padel toernooi? Schrijf je dan voor 13 augustus in via www.toernooi.nl  We spelen van 26 augustus t/m 5 september 2021!
 
Mocht je vragen hebben over het toernooi dan kun je contact opnemen met Ron Smits via [email protected] 
 

GOED GEDAAN: OPSCHOONDAG 

Op zaterdag 3 juli is hard gewerkt: ramen binnen en buiten gewassen, terras schoongemaakt, alle verharde paden geveegd, rondom fietsenstalling en padelbanen gekuist, diverse perken onder handen genomen, rondom eethuisje opgeruimd etc. Na gedane arbeid is de honger van de harde werk(st)ers gestild met veel tostiekes!
Dank aan: Nel van der Maat, Arjan Klaasen, Riet van den Brand, Leo Thielen, Lex van der Vleuten, Herma Koot, Marianne van Dorst, Kees van Dorst, Adri van Schijndel, Maria van der Sommen, Jan Thielen, Ramon, Rens Slegers met zoontje, Wim Zijlmans, Harrie van der Pol, Ruud van Esdonk, Ton van Zonsbeek, Paul Jacobs, Huub Reijnders, Ben Bogaard en Jan ter Horst
Had je ook graag een steentje willen bijdragen, maar was je zaterdag verhinderd? Dan kun je nog aan de slag met het schilderen van de meubels onder de veranda en van bankjes op de banen. Daar zijn de vrijwilligers op 3 juli nog niet aan toegekomen.
 

ZOMERCHALLENGE 

Is tennis of padel misschien iets voor jouw buren, familieleden of andere kennissen? Wijs ze dan eens op onze ZomerChallenge. 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, waarbij je van 1 juli t/m 30 september vrij kunt tennissen en padellen wanneer het jou uitkomt. Je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi op19 september.

Een volwassene betaalt € 45,- voor de Zomer Challenge, een student €25,- en jeugd € 15,-
Een tennis- of padelracket kun je 1 maand gratis lenen (tegen betaling borg), zolang de voorraad strekt.
Aanmelden via www.TPCespendonk.nl onder ‘lid worden?’. Kies voor ‘ZomerChallenge lid’.  Aanmelden kan tot half augustus.

Heb je vorig jaar al meegedaan aan onze Zomer Challenge? Dan wordt het tijd voor een regulier lidmaatschap van TPC Espendonk en kun je je niet opnieuw aanmelden voor de Zomer Challenge. 

Heb je nog meer vragen? Neem contact op met Harrie van der Pol, [email protected]
 

GOED GEDAAN: MINVELDJE

Het miniveldje ziet er weer prachtig uit. Met dank aan Ramon, Ton en Adri!
 

ALV

Op grond van de statuten moeten wij uiterlijk in de maand juni een algemene ledenvergadering (ALV) organiseren. In deze vergadering brengt het bestuur verslag uit en legt het verantwoording af aan onze leden voor het beleid dat in 2020 is gevoerd.

Normaliter organiseren wij deze vergadering aan het begin van het kalenderjaar. Door het Corona-virus was dat dit jaar niet mogelijk. De wet biedt verenigingen grofweg twee oplossingen:
1 de ALV volledig digitaal organiseren of
2 de termijn voor de ALV  met maximaal vier maanden verlengen.

De voorkeur van het bestuur gaat (nog steeds) uit naar de laatste mogelijkheid. Dat betekent dat wij de ALV voor 1 oktober moeten organiseren. Wij hebben de ALV gepland op maandag 23 augustus. Zet deze datum alvast in jouw agenda.
 
Volgens de statuten treedt ieder bestuurslid uiterlijk 3 jaar na zijn verkiezing af. Bestuursleden treden af volgens een rooster dat is opgenomen in ons beleidsplan.
Dat betekent dat dit jaar de secretaris aftreedt. Lijkt het jou leuk om bestuurswerk te verrichten voor onze club? Meld je dan bij een van onze bestuursleden. Ook als je agendapunten hebt, kun je contact met hen opnemen. Een formele uitnodiging voor de ALV volgt nog. 
 
 

NOG MEER TE DOEN!

 • 12 t/m 18 juli: Open tennistoernooi Zomer
 • 14 juli: Seniorplus toernooi (geannuleerd)
 • 9 t/m 15 augustus: tennistoernooi Shaile
 • 23 augustus: Algemene ledenvergadering
 • 26 augustus t/m 5 september: 3e padel open toernooi
 • 19 september, 10.00-14.00 uur: Dag van de Sportclub en ZomerChallenge toernooi
 • 4 t/m 10 oktober: Open ternnistoernooi Herfst
 • iedere dinsdag vanaf 19.00 uur: tennis- en padeltoss
 • iedere oneven week op woensdag: talentencompetitie
 • iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 9.30: toss
 • iedere vrijdagochtend vanaf 9.30 uur: OldStars tennis
 • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934