Nieuwsflits juni 2020

Nieuwsflits

Juni 2020

 

CORONA

Wij zijn blij dat we langzaam weer uit de lockdown raken. Na het singelen, is nu ook het dubbelen weer toegestaan. We zijn weer begonnen met de toss. Op 1,5 meter afstand en met verplicht vooraf afhangen van een baan, is het tennissen en padellen nog niet als vanouds. Het open toernooi in juli kan helaas niet doorgaan. Maar we zijn blij met elke stap in de goede richting. 
Wij mogen ondertussen ook weer gebruik maken van de terrasmeubels om tijdens de toss-wedstrijden even uit te rusten (op 1,5 m). Hopelijk mag vanaf 1 juli ook weer de kantine open en kunnen we onze mooie, nieuwe zitplaatsen onder de overkapping gaan gebruiken. Het bestuur is bezig om dat te organiseren volgens de richtlijnen van de KNLTB en de gemeente. Zodra daar meer over bekend is, horen jullie dat natuurlijk.
 

NIEUWE LEDEN

Dit voorjaar hebben zich al bijna 20 nieuwe leden aangemeld. Daar zijn wij heel blij mee. Wij wensen hen heel veel plezier bij onze club en hopen dat ze zich snel thuis voelen.  
 

INLOOPAVOND

Op dinsdagavond organiseert de Technische Commissie de komende weken weer de inloopavond voor padel en tennis. Leden en niet-leden zijn vanaf 19.30 uur welkom. Tijdens de inloopavond krijg je uitleg over het padelspel. Een racket kun je lenen op de club.

In verband met het Corona-virus moet je je wel vooraf en op tijd aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] Niet-leden mogen 3x padel of tennis gratis proberen. Ken je nog iemand die misschien interesse heeft, geef deze tip dan even door!

 

ZOMER CHALLENGE

TPC Espendonk biedt deze zomer tennis en padel aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook anderen die graag kennis willen maken met tennis of padel zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van ruim drie maanden. Naast het vrij tennissen en padellen, volgen de spelers 3 tennis- of padeltrainingen en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi.
De training wordt gegeven op vrijdagavond 26 juni en 3 en 10 juli. Kosten zijn € 60,- (bij minimaal 4 deelnemers). Als een deelnemer geen training wil, betaalt deze € 25,-. Lenen van tennis- of padelrackets is mogelijk tegen betaling van borg. 
 
Daag jou familieleden, buren en kennissen ook uit om mee te doen!
 
 
 

WIFI

Dit voorjaar is TPC Espendonk aangesloten op het glasvezelnetwerk. Wij zijn overgestapt op de provider Breedband Helmond. Deze sponsor biedt niet alleen telefoon en internet, maar heeft ook een mooie televisie aangesloten in de kantine. Het wachtwoord van de wifi is gewijzigd in espendonk2019
 

SPONSOREN BEDANKT!

Wij zijn blij met alle sponsoren die onze club ook in deze tijd blijven steunen. Met name dank aan onze baansponsoren:
 • Biemans accountants en belastingadviseurs
 • Breedband Helmond
 • SporTed          
 • Janssen Kerres Renault – Dacia

Ontzettend bedankt allemaal!!
 
en natuurlijk onze bordsponsoren:
 • Autobedrijf G. van den Akker
 • Subway Heibloemweg 2
 • Bart Sprengers Keuken en Interieurbouw
 • BWS Montage en Timmerwerken
 • VGL Pro
 • Unilever Nederland B.V.
 • Konings verf en behang
 • H&S Beton B.V.
 • Hrdus
 • Versplaza weijts
 

TOSS 50+

Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend tennissen de 50+-leden. Vanaf 9.30 uur wordt in blokken van een half uur getennist. Voor deze toss worden de banen door het bestuur afgehangen. De 50+-leden hebben een WhatsApp groep gemaakt waarop ze doorgeven of ze komen tennissen. Op die manier kunnen we toch aan de Corona-voorschriften voldoen. 
Wil jij ook graag 's ochtends tennissen en zit je nog niet in de WatsApp-groep, stuur dan een mail naar [email protected] Dan kun je ook meedoen.

De 50+-ers vinden het ook gezellig als jongeren meedoen! Kom gerust eens kijken in de ochtend en speel mee!
 

AED

Onlangs werd een bezoeker onwel op ons park. Omstanders hebben direct hartmassage toegepast. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met deze persoon.
Door het gebruik van de AED is deze nu een paar dagen buiten gebruik. 

Wij hopen dat we in het najaar weer een AED-cursus kunnen organiseren, zodat voldoende leden weten hoe ze de AED moeten gebruiken.
 

KOM JE MET DE FIETS?

Zet de fiets dan in de fietsenstalling! Dus niet elders op ons mooie park.
 

NAJAARSCOMPETITIE

Je kunt je nog tot uiterlijk 14 juni inschrijven voor de tennis- en padelcompetitie najaar 2020.

Inschrijven van teams die ook voor het voorjaar stonden genoteerd, wordt al volop gedaan omdat de captains al via Whatsapp zijn benaderd.

Inschrijven kan via mail of whatsapp bij mij.

Let op; ik stuur iedereen die ik heb bijgevoegd als inschrijving een bevestiging. Heb je geen bevestiging gehad? Check dan zelf even of het allemaal klopt. Dat kan rechtstreeks bij mij via whatsapp of telefoon. 
Hopelijk kunnen we in het najaar alles door laten gaan zoals we gewend zijn. We houden alle berichtgevingen in de gaten en houden jullie op de hoogte. Vooralsnog gaan we er gewoon vanuit dat het gewoon gaat lukken!
 
Vragen? Let me know.
 
Sportieve groet,
Ilse van Hal - van der Loo
06-83231097
co[email protected]
Speeldata tennis
Speeldata padel
Aanbod Noord-Brabant
 
Manon en Bram, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Sam. Wij wensen jullie heel veel geluk samen!
 

NOG MEER TE DOEN!

 • iedere dinsdag vanaf 19.30 uur: tennistoss en padelinloop
 • iedere oneven week op woensdag: talentencompetitie
 • iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 9.30: toss
 • iedere vrijdagochtend vanaf 9.30 uur: OldStars tennis
 • t/m juli: tennistraining bij TPC Espendonk
 • de KNLTB-toernooien in de zomer zijn helaas afgelast
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond