Nieuwsflits maart 2019

Nieuwsflits

Maart 2019

 

NIET VERGETEN:
PETER VAN LIESHOUTTOERNOOI

Beste tennisvrienden,
 
Voor de zevende keer zal het Peter van Lieshout Toernooi georganiseerd gaan worden dit jaar en zal plaatsvinden op 4 dinsdagen te weten 12 maart, 19 maart, 26 maart, en zal worden afgesloten op 2 april.
 
De bedoeling van dit gezelligheidstoernooi is dat je je individueel inschrijft en elke dinsdag wordt gekoppeld aan een andere dubbelpartner en zo in zoveel mogelijk verschillende samenstellingen speelt.
 
De uiteindelijke winnaar van het toernooi zal worden bepaald door het aantal behaalde games in de wedstrijden van een uur. Er zal worden gespeeld in twee rondes namelijk om 19.30 uur en 20.30 uur
 
Mocht je een van de dinsdagen verhinderd zijn, is dat absoluut geen belemmering om je in te schrijven! Inschrijven kan door een mail te sturen met je speelsterkte en eventuele verhinderingen naar [email protected] of door in te schrijven op de lijst in de kantine.
 
Wij hopen dat jullie in grote getalen zullen deelnemen en dat we gezellige tennisavonden tegemoet kunnen zien.
 
Tot dan!!!
 Robert van Lieshout
 

STAND VAN ZAKEN: 'T LOBKE

In de vorige nieuwsflits hebben we aangegeven dat de gemeente verder zal laten uitzoeken of er sprake is van geluidsoverlast als de padelbanen tussen baan 5/6 en Bruheze worden aangelegd. Daar hebben we nog geen nieuwe informatie over ontvangen.
In de Stuurgroep zijn de concept statuten van de nieuwe vereniging besproken.
De eerste overleggen tussen leden van de diverse commissies van beide verenigingen hebben inmiddels ook plaatsgevonden. De 55+-commissie, webmaster en ledenadministratie hebben aangegeven hoe zij werken en daarbij is natuurlijk een aantal verschillen aan het licht gekomen. Die zijn in het overleg al opgelost of worden in de Stuurgroep verder besproken. In ieder geval is het nu al mooi om te zien dat 't Lobke en 't Trambaantje elkaar goed kunnen versterken.
 

SLEUTELADRESSEN

Als jullie de kantine moeten openen of sluiten dan kunnen jullie een sleutel halen bij de bekende adressen in de Eechofstraat:
  • Fam. van Rijt, Eechofstraat 22
  • Fam. Steenbergen, Eechofstraat 23
De fam. van de Heuvel (Eechofstraat 20) is het nieuwe, derde sleuteladres. Zij nemen deze taak over van de fam. Hartings die wij natuurlijk hartelijk danken voor hun hulp de afgelopen jaren.
 

INSCHRIJVEN TRAINING JUNIOREN

Rens en Tom starten in de week van 18 maart met een nieuwe trainingscyclus voor junioren. Deze trainingen duren 11 weken en worden gegeven bij 't Trambaantje.
 
 
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Johan Wannemakers, tel. 0621500416.
 

NIEUWE LEDENPASSEN

De nieuwe ledenpassen van de KNLTB kunnen in de kantine worden afgehaald vanaf maandagavond 4 maart tot en met 1 april. Na 1 april zijn de ledenpassen na 18.00 uur op te halen bij de ledenadministratie (Paul Steenbergen, Eechofstraat 23).

Deze ledenpas is 2 jaar geldig. Vergeet dus niet om aan het einde van het seizoen je pas goed te bewaren voor volgend jaar!
De ledenpassen zijn vanaf 1 april te gebruiken voor de toegang tot het park.

Rustende leden die graag een toegangspasje willen hebben, kunnen dit aanvragen bij de ledenadministratie ([email protected]).
 

DOE MEE! VRIJWILLIGERSACTIEDAG

Wil jij ook graag dat ons tennispark er het komende seizoen weer mooi bij ligt? Help dan mee op zaterdag 30 maart van 10.00 tot circa 14.00 uur.
Samen zorgen we voor de grote schoonmaak van ons tennispark en de kantine.

Kom 30 maart en DOE mee!
 

NOG MEER TE DOEN!

  • 12, 19 en 26 maart en 2 april: Peter van Lieshouttoernooi
  • 18 t/m 24 maart: HTV Open Krokustoernooi. Inschrijving sluit op 10 maart.
  • 30 maart: vrijwilligersactiedag
  • 30 en 31 maart: Eerste Dierdonk weekend games. Inschrijven tot 15 maart
  • 12 april: start voorjaarscompetitie
  • 16 april: stadsinstuif bij TV 't Trambaantje
  • 30 mei: voorjaarstoernooi TV 't Trambaantje
  • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 
Copyright © 2019 T.V. 't Trambaantje, All rights reserved.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond