Nieuwsflits mei 2019

Nieuwsflits

Mei 2019

 

TV 'T TRAMBAANTJE OPEN ZOMER 2019

Ons traditionele Open Zomer toernooi komt er weer aan!
Van Hemelvaartsdag donderdag 30 mei t/m Eerste Pinksterdag zondag 9 juni staat onze club weer in het teken van ons gezellige toernooi.

Er kan ingeschreven worden in de categorieën:
HD, DD, GD 3, 4 en 5 (open)
HD, DD, GD 6, 7 en 8 (17+ en 35+)
Terug van weg geweest de singels HE en DE, op actuele rating!


 
Via toernooi.nl of onderstaande link kun je je inschrijven t/m zondag 19 mei: mijnknltb.toernooi.nl

We hebben er als organisatie weer zin in en hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op ons mooie park.

Heel graag tot ziens!

Groeten,
OTC Trambaantje
 

HELP MEE: EETHUISJE

Tijdens het voorjaarstoernooi zijn onze vertrouwde top-koks van het eethuisje verhinderd. Vind jij het leuk om in het finaleweekend (8 en/of 9 juni) een heerlijk hapje klaar te maken voor onze leden en bezoekers? Meld je dan bij Arjan Klaasen, tel. 06 - 282 431 80.
 

PETER VAN LIESHOUTTOERNOOI

Dit jaar werd het inmiddels overbekende Peter van Lieshout Toernooi voor de zevende keer gespeeld van 12 maart tot en met 9 april. De deelnemers hebben weer en wind getrotseerd op de dinsdagavond om voor de eeuwige roem en de bokaal te strijden. Na een groot aantal spannende wedstrijden wist bij de dames Hennie van Schijndel de winst in de wacht te slepen.
Bij de heren werd de strijd in het voordeel beslecht van Ruud van Esdonk, die zich ook tot winnaar van de Peter van Lieshout wisselbokaal mocht laten kronen. Het was weer een buitengewoon gezellig toernooi en we hopen dan ook weer volgend jaar met nog meer deelnemers de achtste editie te kunnen organiseren.
 

STAND VAN ZAKEN: 'T LOBKE

De gemeente heeft ons laten weten dat uit het geluidonderzoek is gebleken dat de padelbanen aan de geluidsnormen voldoen. Bij het bodemonderzoek zijn geen verontreinigingen aangetoond. Voor wat betreft geluid en bodemkwaliteit zijn er dus geen belemmeringen voor de aanleg van de padelbanen. De gemeente wil wel een grondwal aanleggen aan de zuidkant van ons tennispark.
Verder vindt de gemeente het erg belangrijk om te weten wat de omwonenden van onze plannen vinden. De gemeente heeft ons daarom gevraagd om een informatiebijeenkomst voor omwonenden te organiseren. Deze wordt gehouden op donderdag 9  mei. Na deze avond hopen we meer duidelijkheid te krijgen over de medewerking van de gemeente. Als het standpunt van de gemeente vaststaat, organiseren we een informatie-avond voor onze leden en de leden van 't Lobke.
 

TOSS MET 't LOBKE

De Technische Commissies van 't Lobke en 't Trambaantje hebben voorgesteld om een gezamenlijke toss te organiseren. Dit is een leuke mogelijkheid voor de leden om kennis met elkaar te maken. 
De gezamenlijke toss is gehouden op dinsdag 23 april. Op deze eerste toss werd al op vier banen getennist. Een zeer geslaagd begin dus. Over een aantal weken gaan we weer samen tossen!
 

KORTE TRAININGSCURSUS VOOR JEUGD

Kinderen kunnen zich inschrijven voor de korte cursus van TopServe. De lessen zijn op maandag 20 en 27 mei en 3 en 17 juni van 18.00-18.45 uur bij TV ‘t Trambaantje. Kijk op www. trambaantje.nl voor het inschrijfformulier.

 

NIEUWE LEDENPASSEN

Nog niet iedereen heeft zijn nieuwe ledenpas afgehaald. De ledenpas van de KNLTB kun je na 18.00 uur ophalen bij de ledenadministratie (Paul Steenbergen, Eechofstraat 23).

Deze ledenpas is 2 jaar geldig. Vergeet dus niet om aan het einde van het seizoen je pas goed te bewaren voor volgend jaar.
 

DOE MEE: SENIOR PLUS TOERNOOI

Op 24 juli wordt het jaarlijkse senior plus toernooi georganiseerd. Een sportieve en gezellige dag die op feestelijke wijze wordt afgesloten. Het inschrijfformulier ligt in de kantine. Dus meld je snel aan!

 

NOG MEER TE DOEN!

  • 7 mei en 14 mei, 15.30-16.30 uur: kennismakingslessen jeugd (Jibb+)
  • 20 en 27 mei en 3 en 17 juni, 18.00-18.45 uur: training jeugd door TopServe 
  • 30 mei: start open voorjaarstoernooi TV 't Trambaantje
  • 11 juni: stadsinstuif bij TV 't Trambaantje
  • 11 juli 9.00-15.00 uur: Sportolympiade jeugd bij TV 't Trambaantje (Jibb+)
  • 24 juli, aanvang 9.00 uur: seniorplus toernooi TV 't Trambaantje
  • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 
Copyright © 2019 T.V. 't Trambaantje, All rights reserved.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond