Nieuwsflits mei 2022

Nieuwsflits

Mei 2022

 

HELP MEE: BARDIENST

Tijdens het padeltoernooi van 12 t/m 22 mei zijn nog niet alle bardiensten ingevuld. Help ook een paar uurtjes mee en vul een bardienst in. In de KNLTB.club app zie je onder ''diensten' op welke dagen je nog een of meerdere bardiensten kunt invullen. Je kunt zelf de dag en tijd uitkiezen die jou het beste uitkomt. 
Voor een bardienst ontvang je een vergoeding van € 5,00 per uur die wordt verrekend met de contributie van het volgende jaar.

Alle informatie over bardiensten kun je lezen in de uitgebreide mail die je 28 februari hebt ontvangen. Heb je nog nooit een bardienst gedraaid en wil je graag uitleg? Stuur dan een email naar [email protected] om een afspraak te maken.
Instructie bardienst inplannen
Lees meer over de barinstructie
Lees meer over de Instructie Verantwoord Alchoholgebruik
 

GEBROKEN PADELGLAS 

Vorige week werden we opgeschrikt door het nieuws dat een ruit van padelbaan 1 was gesneuveld. Tijdens het spelen viel Tinus Rahangmetan tegen de ruit. Door de vele glasscherven bloedde Tinus erg. Hij is in het ziekenhuis onderzocht en mocht met een aantal hechtingen huiswaarts. 

Tinus heeft laten weten dat hij erg geschrokken was, maar dat het inmiddels goed met hem gaat. Hij heeft gelukkig zelfs al weer kunnen padellen.
De padelbanen zijn voorzien van veiligheidsglas met een dikte van 10 mm. Tinus droeg tijdens het spelen geen horloge of ringen. Dat de ruit sneuvelde is een ongeluk, waarvoor geen duidelijke oorzaak is aan te wijzen. Volgens onze leverancier komt het ongeveer 1x per 2 jaar voor dat een ruit sneuvelt. Het was dus dikke pech dat Tinus dit overkwam.

Wij hebben een nieuwe glasplaat laten plaatsen. Wij horen van onze leden dat er zorgen zijn over de reclamestickers die op het glas zijn geplakt. Het bestuur zal nagaan of deze zorgen terecht zijn en indien nodig, maatregelen treffen. 
 

PADEL 50+-LEDEN

Padel Brabant heeft op 2 maandagen padelclinics aan 50+-ers gegeven. 13 ouderen hebben hieraan deelgenomen, waarvan een deel ouder is dan 70 jaar. Naast leden, waren er ook 4 niet-leden bij.
De 50+-ers waren enthousiast. Op maandagochtend hebben de niet-leden inmiddels ook gepadeld met onze leden. Fijn dat we zo ook onze 50+-padellers kunnen uitbreiden.
 

ENQUETE PADELBANEN

Op 1 mei hebben wij een enquête naar onze leden gestuurd over de mogelijke aanleg van nieuwe padelbanen. Inmiddels hebben al een aantal leden de enquête ingevuld. Wij merken dat het einde van de enquête niet goed in beeld komt in KNLTB.club. Leden vullen daardoor een algemene vraag in van KNLTB.club en denken dat ze daarmee de enquête volledig hebben ingevuld en ingediend. Dit is helaas niet het geval.  
De laatste vraag van de enquête gaat over jouw aanwezigheid op de Algemene Ledenvergadering. Als je vervolgens drukt op de knop 'versturen enquête' komt de tekst in beeld dat de enquête is ingevuld.

Je kunt via de link in de email van 1 mei altijd nagaan of je de enquête volledig hebt ingevuld en ingediend. Leden die wel zijn begonnen met het invullen van de enquête, maar deze nog niet hebben ingediend zullen wij een herinnering sturen. 
 

OP WEG NAAR EEN ROOKVRIJE GENERATIE!

Binnenkort worden de borden 'op weg naar een rookvrije generatie' opgehangen op ons park. Dat betekent dat niet meer gerookt mag worden tijdens georganiseerde jeugdactiviteiten, zoals training, competitie, toernooitjes. Dit geldt ook voor het roken van e-sigaretten en aanverwante producten.
Op overige momenten mag wel nog gerookt worden.

Wij vragen rokers dringend om zelf hun peuken op te ruimen en de asbakken schoon te maken. Er is geen enkele reden waarom andere, niet-rokende leden dit zouden moeten doen.
 

HELP MEE: VUILE GLAZEN OPRUIMEN

Fijn dat wij na al die lockdowns weer lekker gebruik kunnen maken van ons terras. Onze vereniging draait op vrijwilligers, ook achter de bar. Het zou daarom fijn zijn als je, voordat je naar huis gaat, de lege glazen en kopjes op de bar zet. 
De statiegeldflesjes mag je in de oranje container gooien. En het restafval in de grijze afvalbakken.

Hartelijk dank, namens alle vrijwilligers!
 

JEUGDACTIVITEIT PADEL

Vrijdagochtend 25 april hebben kinderen van de basisschool De Korenaar tijdens de Koningsspelen gepadeld.

Ook tijdens de vakantieactiviteiten van Jibb+ hebben 18 kinderen gepadeld.
Mohamed, Sandra en Arthur bedankt voor jullie  hulp! 

Padel Brabant zal na de meivakantie opnieuw kennismakingslessen voor jongeren inplannen. 
 

CLUBLADDER

uitslagen dubbel padel
 

TOERNOOIEN ANDERE CLUBS

Seniorplus tennistoernooi TC de Helze Geldrop
 

NOG MEER TE DOEN!

 • continu: Clubladdercompetitie
 • 4 april t/m 10 juni: voorjaarscompetitie tennis
 • 8 april t/m 15 mei: voorjaarscompetitie padel
 • 4 juli: kennismakingsuurtje (nieuwe) leden 20.00 uur of 21.00 uur, aanmelden bij [email protected]
 • 12 t/m 22 mei: open padeltoernooi
 • 3 juni t/m 3 juli: zomercompetitie padel
 • 14 juni: algemene ledenvergadering
 • 11 t/m 17 juli: open tennistoernooi
 • 13 juli: SeniorPlus toernooi 
 • 1 t/m 11 september: open padeltoernooi
 • iedere dinsdag vanaf 19.00 uur: tennistoss
 • iedere donderdag vanaf 19.00 uur: padeltoss 
 • iedere zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur: tennis- en padeltoss, meld je vooraf aan
 • iedere oneven week op woensdag: talentencompetitie
 • iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 9.30 uur: tennis-/padeltoss 50+-ers
 • iedere vrijdagochtend vanaf 9.30 uur: OldStars tennis
 • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934