Nieuwsflits november 2019

 

Nieuwsflits

November 2019

 

WE KUNNEN PADELEN!

We hebben er hard voor gewerkt en lang op moeten wachten, maar nu is het dan zo ver. De padelbanen zijn gereed en we hebben toestemming van de gemeente om te padelen.
Voor de padelbanen geldt, net als voor de tennisbanen, dat je in het halletje een baan reserveert op het afhangbord.
Informatie over padeltraining volgt later.
 

INLOOPAVOND PADEL

Wil jij padel ook eens uitproberen? Leden en niet-leden (max 3 keer) kunnen iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur kennismaken met padel. Leden van de padelcommissie zullen, bij niet al te slecht weer, aanwezig zijn om uitleg te geven over het padelspel en samen te padelen. Mariette, Sandra, Bram, Ruud, Rens, Ron en Tom zitten in de padelcommissie.
Bij hen of de bardienst kun je een padelracket lenen.

Ben je op dinsdag verhinderd en wil je op een ander moment graag een keer padelen en uitleg over het padelspel? Neem dan contact op met de padelcommissie ([email protected]).
 

ClubApp

Wil je graag weten wie lid is van TPC Espendonk? Kijk dan op de ledenlijst die op de ClubApp staat. Op de ClubApp vind je ook het laatste nieuws, de agenda en kun je zien welke banen gereserveerd zijn voor bijv. training of toernooien.
App Store
Google Play
 

VERHUIZING

Zaterdag 16 november heeft een grote groep vrijwilligers geholpen met het verhuizen van spullen van 't Lobke naar Espendonk. Grote en kleine tegels, tuinstoelen, keukenspullen en heel veel andere bruikbare spullen zijn al meegenomen. 
Manon had voor een uitgebreide lunch gezorgd. Alle vrijwilligers ontzettend bedankt! Samen hebben we op deze dag ontzettend veel werk verzet. 
 

OUDER-KINDTOERNOOI

Op een zonnige zondagochtend hebben 14 junioren heel enthousiast met hun (groot)ouders getennist in de categorieën rood, oranje en groen. Voor sommigen was het in het begin nog even wennen om een echte wedstrijd te spelen, maar dat hadden ze al heel snel onder knie.
Al dat tennissen maakte hongerig en de poffertjes waren dan ook heerlijk. Tom bedankt voor het maken van de indeling, Paul voor de bardienst en Etienne voor het invallen tijdens de wedstrijden!
 

CONTRIBUTIE 2020

In december worden de contributiefacturen voor 2020 verstuurd naar onze leden. Wij hopen dat jullie met veel plezier tennissen en padelen bij onze club en ook volgend jaar lid blijven.
Mocht je jouw lidmaatschap toch willen opzeggen, doe dat dan uiterlijk 1 december door een mail te sturen naar [email protected]
TPCespendonk.nl.
lidmaatschapsvormen en contributie
 

NIET VERGETEN: INSTRUCTIE BARDIENST

Vind jij de derde helft altijd een belangrijk en gezellig onderdeel van tennis? Lever dan ook een kleine bijdrage door een of meerdere bardiensten te draaien. 
De barcommissie organiseert op dinsdag 26 en donderdag 28 november een instructie-bijeenkomst voor leden die een bardienst willen draaien. De instructie begint om 19.00 uur en je hoeft je niet aan te melden.
 

NOG MEER TE DOEN!

  • 8 december vanaf 14.00 uur: officiele opening padelbanen
  • iedere dinsdag vanaf 19.30 uur: tennistoss en padelinloop
  • iedere oneven week op woensdag: talentencompetitie
  • iedere vrijdagochtend vanaf 9.30 uur: OldStars tennis
  • iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 9.30: toss
  • 26 en 28 november 19.00 uur: instructie bardienst
  • t/m december 2019: tennistraining op maandag 
 
Facebook
Website
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond