Nieuwsflits september 2019

 

Nieuwsflits

September 2019

 

HET 1e TPC ESPENDONK TOERNOOI

Van zaterdag 28 september t/m zondag 6 oktober zijn jullie van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het 1e toernooi van TPC Espendonk. Tot en met 16 september kan ingeschreven worden in de categorieën:
HD, DD, GD 3, 4 en 5 (open)
HD, DD, GD 6, 7 en 8 (17+ en 35+)
HE en DE, op actuele rating!

Schrijf in via toernooi.nl of https://mijnknltb.toernooi.nl/

We hebben er als organisatie zin in. Heel graag tot ziens!

Groeten,
Toernooicommissie TPC Espendonk 
 

WAT DOET LEO THIELEN?

Wat doe jij voor TPC Espendonk?
Ik ben de eerste voorzitter van TPC Espendonk. En ik ga proberen er voor te zorgen dat alles in goede orde gaat verlopen. Ik heb er heel veel zin in.

Hoe lang doe je dit vrijwilligerswerk?
Dit voorzitterschap gaat nu beginnen. Hiervoor heb ik mij ongeveer 25 jaar ingezet als vrijwilliger bij LTC ’t Lôbke. Eerst in de jeugdcommissie, daarna de barcommissie en de laatste jaren in het bestuur waarvan het laatste anderhalf jaar als voorzitter.
 
Waarom doe je dit?
Ik vind het leuk om me in te zetten voor de vereniging en tenslotte moet toch iemand dat werk doen. Nee, het doet me gewoon deugd als ik mensen zie genieten op de tennis- en padelbanen en natuurlijk na het sporten in het clubhuis.  

Kost het vrijwilligerswerk jou veel tijd?
Dit jaar ging en gaat er nog steeds heel veel tijd in zitten. Dit heeft vooral te maken met de fusie. Maar let wel, ik ben niet de enige die er heel veel tijd in stopt. Hopelijk gaat het binnenkort wanneer het hele fusietraject en de verbouwing achter de rug zijn wat minder tijd kosten. Dan zal het hopelijk nog een paar uurtjes in de week kosten.

Heb je ambities of wensen voor TPC Espendonk?
Ik wil van TPC Espendonk vooral een gezellige en gezonde vereniging maken. Verder wil ik ons uitdrukkelijk op de kaart zetten met onze padelbanen. Daarnaast hoop ik weer een groeiend ledenaantal met vooral weer meer jeugd te verwezenlijken zodat we weer een mooie toekomst voor ons hebben.
 

GRATIS TENNIS  OF PADEL EIND  2019

Ken je iemand die wil gaan tennissen of padellen? Dan hebben wij nu een hele mooie aanbieding. Als deze persoon zich in oktober, november of december bij TPC Espendonk aanmeldt als lid, dan betaalt hij/zij alleen contributie voor 2020. De laatste drie maanden in 2019 zijn dus gratis!
 

WINTERCOMPETITIE TENNIS

Je kunt je tot uiterlijk 13 september inschrijven voor de wintercompetitie. Mochten jullie vragen hebben over deze tenniscompetitie dan lees ik dit graag op [email protected] .

Jullie inschrijvingen graag direct richten aan Ilse. Ilse is de nieuwe competitieleider van TPC Espendonk vanaf per direct. Arjan loopt en kijkt het komende jaar op de achtergrond nog wel met haar mee.

Groet,
Ilse en Arjan
Inschrijfformulier
 

TRAINING BIJ ESPENDONK

De trainingen zijn dit najaar op maandag bij TPC Espendonk. Op www.TPCespendonk.nl kun je op het afhangbord zien welke tennisbanen zijn geblokt voor de trainingen.
De training voor padel zal waarschijnlijk op woensdag worden gepland.
 

LADIES DAY

Op donderdag 12 september wordt weer de gezellige Ladies Day georganiseerd. We beginnen om 9.30 uur met koffie/thee. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 en circa 16.00 uur. 
De kosten van deze dag incl. uitgebreide Indische lunch bedragen 10 euro.

Je kunt je t/m 5 september aanmelden bij :
 1. Hilda van Hassel 0492-515260/06-26701867, [email protected]
 2. Marlou Steenbergen 06-10811724, [email protected] 
 3. Cora Nijhof 0492-515990/06-42927709, [email protected] 
Geef naast je naam ook speelsterkte, telefoon nr. en emailadres door. Laat ons ook even weten als je later wilt beginnen met tennissen of eerder wilt ophouden.
 

GRATIS OLDSTARS TENNIS

Ken je iemand die tennis altijd een leuke sport heeft gevonden, maar waarvoor het tennissen niet meer mogelijk is vanwege fysieke ongemakken? Of ken je iemand die denkt dat het op zijn/haar hoge leeftijd niet meer mogelijk is om te gaan tennissen? Wijs deze persoon dan op OldStars tennis bij TPC Espendonk!
In september kunnen ouderen op de vrijdagochtenden bij TPC Espendonk gratis kennismaken met OldStars tennis van 9.30-11.00 uur. Op 6 en 20 september geven vrijwilligers van TPC Espendonk op deze tijden uitleg over OldStars tennis. Op 13 en 27 september geeft een trainer van TopServe vanaf 9.30 uur een tennisles. 
OldStars tennis
 

TRAINING OP VRIJDAGOCHTEND?

Bij voldoende belangstelling zal dit najaar op vrijdagochtend van 10.30-11.30 traing worden gegeven aan beginners bij TPC Espendonk. Heb je interesse? Of ken je iemand die graag overdag wil tennissen? Geef het dan door aan Marlou ([email protected]).
 

RABO CLUBSUPPORT

Wij doen dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Vanaf 27 september tot en met 11 oktober 2019 is het mogelijk om te stemmen als je lid bent van Rabobank Helmond.

Ben je nog geen lid van de Rabobank? Vraag dan nu jouw lidmaatschap aan via Rabobank, zodat je straks jouw stem kunt uitbrengen.

Rabobank Helmond stelt dit jaar € 100.000 beschikbaar. Vraag aan familie, vrienden, kennissen of ze TPC Espendonk ook willen steunen. 
 

PLEEGOUDERS GEZOCHT

Je hebt ze misschien al zien hangen buiten, het pleegzorgspandoek op ons sporthek. Met deze actie wil Combinatie Jeugdzorg aandacht vragen voor het belang van pleegzorg en het grote tekort aan pleegouders in Zuidoost-Brabant.

Meer informatie over pleegzorg lees je op www.combinatiejeugdzorg.nl/pleeggezinnen
Via deze site kun je ook een informatiepakket aanvragen of je vrijblijvend aanmelden voor een informatievond.

Lees meer
 

NOG MEER TE DOEN!

 • iedere dinsdag en donderdag: toss
 • iedere oneven week op woensdag: talentencompetitie
 • 12 september: Ladies day
 • 24 september: Stadsinstuif bij TPC Espendonk
 • 28 september t/m 6 oktober: Open najaarstoernooi 
 • 30 september 15.30 uur: Sjors Sportief kennismakingsles tennis jeugd
 • 7 oktober 15.30 uur: Sjors Sportief kennismakingsles tennis jeugd
 • vanaf 12 september op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag: najaarscompetitie
 • t/m december 2019: tennistraining op maandag 
 • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond