Nieuwsflits september 2020

Nieuwsflits

September 2020

 

DOE MEE: OPEN HERFSTTOERNOOI TENNIS

Van 26 september t/m 4 oktober 2020 gaat ons gezellige tennistoernooi weer van start. Eindelijk mogen we weer, dus wat houd je tegen om in te schrijven?
 
We gaan strijden in alle dubbelcategorieën (3 t/m 5 is 'open' en 6 t/m 8 is 17+) èn singels (op actuele rating).
Inschrijven is tot en met 13 september mogelijk  via www.toernooi.nl

Mocht je vragen hebben over het toernooi dan kun je contact opnemen met Ilone Dekkers of Mike de Crom via [email protected]
 

AFHANGEN BANEN EN CORONA

Helaas zijn er nog steeds mensen die geen baan afhangen als ze komen tennissen of padellen. Iedereen die komt spelen moet vooraf een baan reserveren (tenzij je je hebt aangemeld via de toss-app of email). Vermeld de namen van alle spelers bij de baanreservering. Dus niet met twee personen afhangen om te gaan dubbelen. Als je gaat singelen, dan hang je een baan af voor 45 minuten. Ga je dubbelen, dan kun je een uur spelen.
Een dringend verzoek aan iedereen om zich aan de regels ter beperking van het Corona-virus te houden. Blijf thuis met klachten en houdt op het park 1,5 meter afstand tot andere mensen.
Corona protocol
 

HERINRICHTING PARK

Leden van de parkcommissie en diverse vrijwilligers zijn begonnen met de herinrichting van ons park. Tegels zijn opgepakt. Opsluitbandjes zijn opnieuw geplaatst langs de tennisbanen. Materiaal dat niet meer nodig is, is opgeruimd. Bruikbare spullen zijn opgehaald bij 't Lobke.
Komende week wordt de bovenlaag met het gras afgegraven. Daarna hebben we weer sterke (en ook jongere) handen nodig om het grind aan te brengen. Wil jij ook een steentje bijdragen? Geef het dan even door aan Peter Boumans.
 

WINNAARS PADELTOERNOOI

Wij kijken terug op een zeer geslaagd padeltoernooi met ruim 85 deelnemers/spelers en prachtig weer. De padel- en barcommissie hebben ervoor gezorgd dat het toernooi voorspoedig en sportief is verlopen.
In het bijzonder dank aan de toernooileider Ron Smits en Mariette van de Weijdeven, Bram Sprengers, Ruud Laarhoven, Tom Donkers en Rens Slegers die het toernooi in goede banen hebben geleid. 
Winnaars padeltoernooi
 

OPEN DAG

Zondag 20 september is de Dag van de Sportclub. Jibb+ organiseert een fietstocht langs de helmondse sportaanbieders. Bezoekers zijn tussen 10.00 en 14.00 uur ook ons park welkom. Dan worden wedstrijden gespeeld van de jeugdcompetitieteams en van het Zomer Challenge Event. 
Nodig ook jouw vrienden, buren en kennissen uit om kennis te maken met onze gezellige club, tennis en padel!
 

GROOT ONDERHOUD TENNISBANEN

Op 26 augustus is een begin gemaakt met het groot onderhoud van de tennisbanen 3 en 4. Bij groot onderhoud wordt het zand uit de tennisbaan gezogen en opnieuw verdeeld over de tennisbaan. 
Vanwege het weer zal het onderhoud van de overige tennisbanen worden uitgevoerd op woensdag 16 september. Deze banen zijn dan vanaf 8.30 uur tot circa 15.00 gesloten.
 

OLDSTARS TENNIS

Op 21 augustus hebben onze OldStars bezoek gehad van twee dames van KreisSportBund Heinsberg. In Duitsland worden walking sports, zoals voetbal en handbal, aangeboden. Walking tennis kennen ze nog niet in Heinsberg en daarom kwamen ze bij ons kijken wat walking tennis inhoudt.
De dames hadden een grote doos koekjes meegenomen voor de derde helft. Ze gingen enthousiast weer naar huis. Onze OldStars zijn uitgenodigd om ook in Duitsland een partijtje te komen tennissen!
 

BALLENHOND BORA

Is jouw tennisbal of padelbal in de struiken verdwenen? 
Geen nood, want ballenhond Bora heeft hem weer gevonden!
 

NOG MEER TE DOEN!

  • open tennistoernooi: 26 september t/m 4 oktober
  • najaarscompetitie tennis: 7 september t/m 25 oktober
  • najaarscompetitie padel: 11 september t/m 11 oktober
  • Open dag en Zomer Challenge event: 20 september 
  • iedere dinsdag: tennistoss (19.30 uur) en padeltoss/inloop (19.00 of 20.30 uur)
  • iedere oneven week op woensdag: talentencompetitie
  • iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 9.30: toss
  • iedere vrijdagochtend vanaf 9.30 uur: OldStars tennis
  • t/m december: tennistraining bij TPC Espendonk
  • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond