Nieuwsflits september 2022

Nieuwsflits

September 2022

 

RABO CLUBSUPPORT: STEM STEM STEM!

Vergeet jij niet te stemmen bij Rabo Clubsupport?

Als lid van de Rabobank bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Stem op onze club! Vorig jaar hadden wij 64 stemmers. Dat moeten er dit jaar veel meer worden!

Je kunt via de Rabo App je stem uitbrengen op onze club en jouw andere favoriete clubs of verenigingen. 

Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Ben je wel al klant bij de Rabobank, maar nog geen lid? Meld je dan snel aan als lid bij de Rabobank! Kijk voor meer informatie op Rabobank.nl en lid worden. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club.

Wacht niet te lang, want de stemperiode is na 27 september weer gesloten!

 

ZOMERCHALLENGE TOERNOOI

Je kunt je nog aanmelden voor het ZomerChallenge-toernooi dat op 18 september wordt georganiseerd. Dit toernooitje duurt van 10.30 uur tot 14.00 uur.
Iedereen kan zich aanmelden:
Na aanmelding word je op zondag 18 september om 10.30 uur op ons park verwacht. 
 

NIEUWE TRAINER: ARLETTE DE LOO

Hoi allemaal,

Graag stel ik me even kort aan jullie voor! Mijn naam is Arlette de Loo, ik ben 26 jaar en momenteel wonend in Eindhoven. Ik speel zelf padel bij TPC Metzpoint, waar ik eigenlijk lid werd om te tennissen maar al snel gegrepen werd door het padelvirus. 

Naast het geven van padelles werk ik als analist bij een zorgverzekeraar. Hiervoor heb ik gezondheidswetenschappen & biomedische wetenschappen gestudeerd. Ik heb veel plezier in mijn werk, maar het geven van padelles waarin ik meer met mensen bezig kan zijn spreekt me erg aan!

Zoals gezegd speel ik zelf padel bij TPC Metzpoint. Ik tennis al vanaf mijn zesde jaar en wilde dit weer gaan oppakken, tot ik de padelbaan op ging. Ik speel nu ongeveer anderhalf jaar en ik sta zo veel mogelijk op de baan. Naast padel ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden! 

Ik heb er zin in om aan de slag te gaan, het mooie aan lesgeven vind ik het plezier wat mensen beleven aan de sport en het plezier wat ze beleven als ze beter worden en gefocust met de sport bezig zijn. Daarnaast vind ik het heerlijk om buiten te zijn en met mensen bezig te zijn. Ik zie jullie snel op de baan!

Groetjes,
Arlette
 

GRATIS PADELTRAINING JEUGD

Aansluitend op de Dag van de Sportclub kan jeugd gratis padeltraining volgen op 20 en 21 september. 

De training wordt gegeven aan groepen van 6-8 personen op twee banen. Rackets zijn gratis te lenen. Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen!
De padeltraining is dinsdag 20 september om 17:00 uur en op woensdag 21 september om 17:30 uur. 

Meld je aan via de site van Padel-Brabant.
 

HELP JE MEE? MINDER GASVERBRUIK

Wij gebruiken in het clubgebouw nogal wat gas voor het verwarmen van water en de verwarming van de kantine. De hoge gasprijs gaat ook voor onze club een enorme kostenpost betekenen. 

Het bestuur wil graag weten welke alternatieven er zijn om minder, of zelfs geen, gas te verbruiken.
Wij zoeken enkele vrijwilligers die gaan uitzoeken:
- hoe wij minder gas kunnen verbruiken;
- wat de kosten daarvoor zijn. 

Vind jij het leuk om dit uit te zoeken? Meld je dan bij Arjan of Leo.
 

GOED GEDAAN! PADELTOERNOOI

Hallo allemaal,

Inmiddels hebben we ons 5e Padel Open toernooi erop zitten. Ondanks dat we nog in de vakantieperiode zaten, hebben we heel veel inschrijvingen gehad. Als we het aantal vergelijken met de toernooien in de regio, die voor en na ons hebben plaatsgevonden, hadden we veruit de meeste inschrijvingen. En daar zijn we uiteraard super blij mee! We merken dat onze club er goed op staat en dat is iets waar wij, als commissie, heel trots op zijn. 

Buiten het aantal inschrijvingen om, was het echt een geweldige week. We hebben erg veel geluk gehad met het weer. Tenslotte maakt de zon het dan toch wel een stuk aangenamer voor iedereen. Tevens is het voor ons mooi om te zien dat iedereen heel fanatiek en enthousiast is. Wij merken dat in de verschillende klassen iedereen steeds dichter naar elkaar toe groeit. Het niveau word steeds beter en we hebben heel veel spannende wedstrijden gezien!
Een klein minpuntje was dat we dit toernooi wel wat meer walk overs gehad hebben dan we graag zouden zien, maar wij begrijpen ook dat de blessures toenemen naar gelang de speelintensiteit omhoog gaat. 

Een zeer geslaagde keuze was de opzet om de finales op zaterdag te spelen. Hierdoor hadden we de mogelijkheid om het toernooi met een knaller af te sluiten!

Een prachtige dag in een zeer geslaagde toernooiweek. Niet te vergeten: iedereen heeft tijdens de BBQ heerlijk gegeten van het lekkere vlees van ‘t Streeckhuys, om daarna de avond nog te vervolgen met een avondje vol swingende hits van de DJ. Erg leuk om te zien dat ook de ‘ouwe garde’ het goed naar de zin had en regelmatig op dansvloer te vinden was. De BBQ en feestavond zijn door bijna 100 mensen bijgewoond, iets wat wij nooit hadden verwacht en wat ons weer een enorme boost geeft om door te blijven gaan met wat we allemaal aan het doen zijn!
Wij willen iedereen, die op wat voor manier dan ook een steentje heeft bijgedragen, super bedanken! In het bijzonder ook nog ons bestuur; zij hebben er mede voor gezorgd dat we er weer fleurig op stonden qua kleding. Wij beseffen ons dat we zonder alle deelnemers, publiek en organisatie geen geslaagd toernooi kunnen neerzetten en uiteindelijk doen we het toch allemaal samen! 

Mocht je nu ook zoiets hebben van; ‘die toernooi comissie is toch wel leuk en ik wil dat kleurrijke team versterken’, wij kunnen altijd enthousiaste mensen gebruiken๐Ÿ˜ƒ.  

Nogmaals, een top week met top wedstrijden en top vrijwilligers.
Iedereen; BEDANKT! ๐Ÿ˜ƒ

En vooral bedankt de commissie die dit prachtige toernooi heeft georganiseerd: Ron, Mariette, Sandra, Bram, Roel, Sabine, Rafael, Jorg en Jelle, superbedankt!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

Tot de volgende! 
winnaars padeltoernooi
 

ZOEK JE MEE? WAARDEBONNEN

Jairzinho is tijdens de feestavond na het padeltoernooi drie enveloppen met waardebonnen van hem, zijn vriendin en zijn schoonbroer kwijt geraakt.

De bonnen hebben zij gewonnen tijdens het padeltoernooi. Het is in totaal een heel bedrag. 
Wij hopen dat de eerlijke vinder deze waardebonnen snel teruggeeft aan Jairzinho Sangoer. Je mag ze ook in de brievenbus van onze club stoppen, dan zorgen wij dat ze terechtkomen bij de eigenaren die ze echt verdiend hebben.
 

TOERNOOIEN ANDERE CLUBS

Padeltoernooi De Sprenk Bakel 15-23 oktober
Tennistoernooi Van den Hurk Brouwhuis 22-30 oktober
 

NOG MEER TE DOEN!

 • continu: Clubladdercompetitie
 • 3 oktober: kennismakingsuurtje (nieuwe) leden 20.00 uur of 21.00 uur, aanmelden bij [email protected]
 • 10 september: intern padeltoernooitje beginners
 • 18 september: Dag van de sportclub met intern tennis- en padeltoernooitje
 • 20 en 21 september: kennismakingslessen padel voor jeugd
 • 15 september t/m 16 oktober: najaarscompetitie tennis en padel 
 • iedere dinsdag vanaf 19.00 uur: tennistoss
 • iedere donderdag vanaf 19.00 uur: padeltoss 
 • iedere zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur: tennis- en padeltoss, meld je vooraf aan via KNLTB.club
 • iedere oneven week op woensdag: talentencompetitie tennis
 • iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 9.30 uur: tennistoss 50+-ers
 • iedere maandag vanaf 9.30 uur: padeltoss 50+-ers
 • iedere vrijdagochtend vanaf 9.30 uur: OldStars tennis
 • begin november: start nieuwe padeltraining
 • Voor de toernooien kun je je aanmelden via  www.toernooi.nl
 
Facebook
Website
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934