Training

Inleiding

De mogelijkheid bestaat om tennis- of padellessen te volgen. De trainingen worden vanaf november 2017 gegeven door TopServe. TopServe geeft de tennistrainingen gezamenlijk voor leden van TPC Espendonk en tennisvereniging HTV (De Braak). Daardoor zal ook de locatie waar de training wordt gegeven tijdens de lesperiode veranderen.

Wij vinden het belangrijk dat goede trainingen worden gegeven. Daarvoor is het nodig dat trainingsgroepen worden samengesteld met tennissers die een vergelijkbaar niveau hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met een andere vereniging de kwaliteit van de trainingen ten goede komt. Een bijkomend voordeel is dat ook het samenstellen van jeugdcompetitieteams gemakkelijker zal verlopen, zodat meer kinderen competitie kunnen spelen.

Het volgen van padeltraining zal mogelijk zijn als de padelbanen zijn aangelegd (medio oktober 2019).

Trainers

Deze trainingen worden momenteel gegeven door Tom Donkers (maandag, tel 06 81 23 59 72, emailadres [email protected]).

Kosten en meer informatie

De training voor junioren kost in de huidige trainingronde voor 22 weken (1 uur per week) training €143,- per persoon. De kosten voor senioren bedragen halverwege 2019 €169,- voor 13 weken (1 uur per week) per persoon. Er wordt uitgegaan van groepen van 4 personen, bij meer volwassenen wordt het trainingstarief verlaagd en evenredig verdeeld over het aantal cursisten. Er wordt uitgegaan van groepen van 4 personen, bij meer volwassenen wordt het trainingstarief verlaagd en evenredig verdeeld over het aantal cursisten. Kijk voor meer informatie op www.top-serve.nl/inschrijven en neem contact op met TopServe als je wilt weten wanneer de nieuwe trainingen beginnen.

Wil je weten of je nu ook al een proefles kunt volgen of wil je niet zo lang wachten op de training? Vraag Tom Donkers dan naar de mogelijkheden (email [email protected] of telefoonnr. 06 81 23 59 72). Voor meer informatie over TopServe zie www.top-serve.nl.

Training.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond