Certificaat bardienst

Het schenken van alcohol tijdens de bardienst brengt de nodige verantwoordelijkheid met zich mee. De overheid verplicht dat alle bardienstvrijwilligers de instructie Verantwoord Alcohol Schenken volgen en de bijbehorende test te maken. Hiervoor is een eenvoudige online instructie en test opgesteld. Wij verzoeken je deze instructie te lezen en de test te maken. Bij afronding van de test ontvang jij èn de vereniging een certificaat. Bij controle zijn wij verplicht deze certificaten te overleggen. De instructie en test zijn hier te vinden: http://www.nocnsf.nl/iva.

Je kunt niet 'zakken' voor de test. Heb je een antwoord niet goed, dan krijg je de bijbehorende instructie nogmaals te zien en kies je alsnog het juiste antwoord. Vul bij het begin van de test bij 'E-mailadres barverantwoordelijke' in: [email protected]. Bij 'Naam barverantwoordelijke' vul je in: Barcommissie.

Hoe meer leden dit certificaat halen des te beter! Niet alleen ben je dan in staat om een goede bardienst te draaien. Je helpt TPC Espendonk om haar vergunning te behouden.
Hartelijk dank voor je medewerking en veel succes met het invullen van de test!

Heb je de instructie niet gevolgd, maar wel een verklaring Vakbekwaamheid cafébedrijf of een diploma sociale hygiëne? Dan hoef je de instructie niet in te vullen. Maar stuur wel een kopie naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Adres

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934