Iedereen helpt vrijwillig mee!

TPC Espendonk is een vereniging. Dat betekent dat de leden zich er samen voor inzetten om het park te onderhouden en de tennis- en padelactiviteiten goed te organiseren. Onze vereniging bestaat al lange tijd uit een grote schare vrijwilligers. Ieder draagt bij vanuit zijn of haar eigen kwaliteit. Die vrijwilligers doen stuk voor stuk hun stinkende best om het alle leden naar de zin te maken en vooral ook het tennis en jouw drankje aan de bar mogelijk te maken. Dus…. als jij beschikt over bijzondere kwaliteiten en veel goeie zin, dan nodigen we je van harte uit om een steentje bij te dragen aan ons mooie clubke.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

  • Leden voor de commissie ledenwerving en ledenbehoud: meehelpen om leden te werven en te behouden
    Verwachte tijdsbesteding gemiddeld 4 uur per maand. Meer informatie bij Luc Swinkels ([email protected]).
  • Voorzitter en leden voor de jeugdcommissie: meehelpen om de competitie en leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren
    Verwachte tijdsbesteding gemiddeld 2 uur per week. Meer informatie bij Luc Swinkels ([email protected]).
  • Leden parkcommissie: zowel heren als dames zijn welkom voor het onderhoud van park en clubgebouw
    Verwachte tijdsbesteding vanaf 1 uur per week. Meer informatie bij Ton van Zonsbeek ([email protected]).

Voor vrijwel alle functies kunnen meerdere vrijwilligers zich aanmelden, zodat de tijdsbesteding per persoon minder wordt. Benadrukt wordt dat wij het ons als vereniging niet kunnen permitteren om voor het vrijwilligerswerk betaalde krachten in te huren. Wij vragen dan ook aan alle senior- en 55+-leden om iets extra’s te doen voor onze vereniging.

Samen zorgen wij er voor dat ook de komende jaren veel mensen met veel plezier bij ons mooie clubke kunnen tennissen. Heb nog vragen? Neem dan contact op met de betreffende commissie of het bestuur ([email protected] of [email protected]).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Adres

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934