Algemeen

Waarom lid worden van tennis- en padelclub TPC Espendonk?

Leuk dat jij interesse hebt in TPC Espendonk! Wil jij graag leren tennissen of padellen? Of ben jij al een fanatieke en ervaren speler die vooral competitie- en toernooiwedstrijden wil spelen? Misschien ga je tennissen of padellen, omdat jij je fitter wilt voelen en gezonder wilt bezig zijn? Of vind je het juist leuk om andere mensen te leren kennen en samen actief bezig te zijn. Tennis en padel kunnen ook sporten zijn waarbij je niet gebonden hoeft te zijn aan een bepaalde dag of tijd. TPC Espendonk heeft voor ieder wat wils. Daar voel je je zeker snel thuis.

Jong en oud is welkom bij onze club. Kinderen vanaf 6 jaar, maar ook 80+-ers vinden tennis en padel bij TPC Espendonk leuk. En natuurlijk alle leeftijden daartussen. Iedereen kan vrij tennissen of padellen, training volgen of meespelen met activiteiten die intern worden georganiseerd. Daarnaast mogen leden van TPC Espendonk deelnemen aan competitie en toernooien die door de bond (KNLTB) worden georganiseerd.

Tot slot is een voordeel van TPC Espendonk dat je op 6 banen kunt tennissen en op 4 banen padel kunt spelen. Het komt niet zo vaak voor dat je moet wachten totdat een baan vrij is.

Bijna altijd een baan vrij om te tennissen of te padellen!

Als je lid bent geworden, ontvang je na betaling van de contributie een KNLTB-pasje en heb je vrij toegang tot het tennis- en padelpark. Als geen KNLTB-competitie of toernooi wordt gespeeld, zijn er vrijwel altijd banen vrij om te tennissen of te padellen. Het KNLTB-pasje geeft toegang tot het park en tot het clubgebouw, zodat je banen kunt afhangen en de verlichting van de banen en de toiletten kunt gebruiken.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Address

Espendonk 2
5704 KD Helmond