Weinig of geen tenniservaring

Informatie voor volwassenen met weinig of geen tenniservaring

Leuk dat jij interesse hebt in TPC Espendonk. TPC Espendonk heeft voor ieder wat wils. Daar voel je je zeker snel thuis!

Seniorleden (vanaf 18 jaar) kunnen deelnemen aan de diverse activiteiten die worden georganiseerd door TPC Espendonk. Voor 65+-ers kent TPC Espendonk een speciaal, goedkoper 65+-abonnement.

Lidmaatschap seniorleden

Seniorleden mogen tijdens werkdagen van 9.00 tot 23.00 uur tennissen en padellen op het park. Mochten er onvoldoende banen beschikbaar zijn, dan hebben seniorleden op werkdagen vanaf 19.00 uur voorrang boven de jeugdleden.

Na betaling van de contributie ontvang je een KNLTB-pasje en heb je vrij toegang tot het park en de toiletten.

Activiteiten voor seniorleden

De technische commissie van TPC Espendonk organiseert activiteiten voor seniorleden. Een aantal min of meer vaste activiteiten zijn vermeld in de informatiebrochure. Aan deze activiteiten mogen ook beginnende tennissers en padellers deelnemen. Specifieke activiteiten die zeer geschikt zijn voor beginnende tennissers en spelers van padel zijn de volgende.

Tossen

Seniorleden tossen op dinsdagavond zowel op de tennis- als padelbanen vanaf 19.00 uur.  Tijdens de toss wordt het dubbelspel gespeeld. De spelers worden willekeurig geselecteerd. Na drie kwartier worden de spelers opnieuw ingedeeld. De toss biedt leden de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Verder is het een gezellige activiteit waarbij steeds met en tegen verschillende mensen wordt getennist of gepadeld.

Op de tossavond is het tossen voor alle sterktes door elkaar. Voor deelname aan de toss hoef je je niet aan te melden, je komt gewoon naar het park.

Interne talentencompetitie

De interne competitie voor aanstormend talent is bedoeld voor de tennissers onder ons die op dit moment nog iets minder ervaren zijn in het tennisspel, maar wel veel zin hebben om te tennissen. Het is de perfecte gelegenheid om het tennisspel te oefenen en andere leden te leren kennen. De wedstrijden van de interne competitie worden iedere tweede woensdag van de maand gespeeld van 19.30-20.30 uur. Iedere partij duurt 1 uur en wordt gespeeld in de dubbel of mix. Je kunt per week aangeven of je wel of niet meespeelt.

Wil je meespelen met de interne competitie meld je dan aan bij de whatsappgroep door een email te sturen naar [email protected].

De commissie ledenwerving en ledenbehoud

Als je vragen hebt over de activiteiten voor beginnende tennissers of padellers of een keer vrijblijvend wilt deelnemen aan een toss, neem dan contact op met de commissie ledenwerving en ledenbehoud. Deze commissie houdt zich ook graag aanbevolen voor suggesties of idee├źn voor leuke activiteiten voor de beginnende leden. Neem hiervoor contact op met het secretariaat (via e-mail [email protected], of via telefoon 06-30087756).

                       

 

 

Info_Weinig_Tenniservaring_2017.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Adres

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934