Over TPC Espendonk

Tennis- en padelvereniging TPC Espendonk is een zeer actieve en gezellige vereniging in de wijk Brouwhuis in Helmond. TPC Espendonk is ontstaan uit een fusie van de tennisverenigingen TV ’t Trambaantje en LTC ’t Lôbke.

Ons park is gelegen aan Espendonk 2 en beschikt over 4 tennisbanen en 8 padelbanen, allen voorzien van verlichting en met kunstgras als ondergrond. Tevens beschikt de vereniging over een oefenbaantje voor de kinderen en een tennismuur.

Na het sporten kan men, onder het genot van een drankje, heerlijk nagenieten op het terras of in ons gezellige van moderne faciliteiten voorziene clubhuis.

Onze vereniging bestaat uit zowel recreatie- en wedstrijdspelers. Dus iedereen kan op zijn/haar niveau genieten van de tennis- en/of padelsport. Door onze trainers wordt er voor elk niveau zowel tennis- als padellessen aangeboden.

Tevens is er een uitgebreid activiteitenprogramma voor alle leeftijden, zoals toernooien die met een gezellige feestavond worden afgesloten, toss-avonden, een ladies day,  toernooien voor vijftigplussers en bondscompetities in alle categorieën.

Het bestuur streeft ernaar om de leden één zo groot mogelijk plezier te geven op de tennis- en padelbaan en onderlinge sociale contacten te versterken. Zij wordt hierbij  ondersteund door diverse commissies die ieder een specifieke taak hebben. Deze commissies bestaan uit een groot aantal vrijwilligers, en let wel, zonder hen kan een vereniging niet voortbestaan. Er is altijd behoefte aan meer vrijwilligers, want hoe meer handjes des te lichter het werk.

Wij wensen alle leden een sportief en gezellig verblijf op ons bijzonder mooi park.

Bent u nog geen lid en profiteert u nog niet van de sportiviteit en gezelligheid van onze vereniging, schroom dan niet om een kijkje te nemen op ons park. U bent van harte welkom!

Met sportieve groeten,

Leo Thielen
Voorzitter TPC Espendonk

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Adres

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934