Ledenstop

Ledenstop.

Aanleiding tot een ledenstop.

TPC Espendonk is een vereniging met 4 tennisbanen en 8 padelbanen. Onze leden mogen zowel tennissen als padel spelen met hetzelfde lidmaatschap. Omdat we iedereen die lid is genoeg ruimte willen geven om te kunnen spelen zullen we binnen afzienbare tijd genoodzaakt  zijn om een gedeeltelijke ledenstop in te voeren. Mogelijk hebben we dat punt al bereikt en hebben we op dit moment deze ledenstop al. Gedeeltelijke ledenstop geldt voor personen die lid willen worden om op de piektijden padel te spelen.

Wat betekent een ledenstop en welke mogelijkheden bieden we dan?

Als iemand lid wil worden als we een ledenstop hebben heeft hij/zij een aantal mogelijkheden:

  • Men kan lid worden voor een junior lidmaatschap of een lidmaatschap 65+ Beperkt (alleen overdag spelen) en betaalt het betreffende contributiebedrag of,
  • Men kan lid worden om te kunnen tennissen en betaalt daarvoor het betreffende contributiebedrag  of,
  • Men kan lid worden om buiten de piektijden padel te spelen (een baan reserveren tijdens de piektijden zal geblokkeerd zijn) en betaalt daarvoor  het betreffende contributiebedrag of,
  • Men kan zich op een “wachtlijst” laten zetten om lid te worden zodra er leden zijn die hun lidmaatschap opzeggen. Men betaalt daarvoor het wachtlijstbedrag. 

Wat zijn de piektijden?

Onder piektijden verstaan we:

  • Maandag t/m vrijdag starttijd van 17:20 tot 21:40,
  • Zaterdag en zondag starttijd 08:00 tot 14:00

Wat houdt een wachtlijst in?

Een wachtlijst betekent dat als er iemand zijn lidmaatschap opzegt lopende het jaar voor diegene per direct het lidmaatschap zal worden beëindigd per eerstvolgende volle maand. Diegene die bovenaan de wachtlijst staat krijgt de mogelijkheid om per direct dan lid te worden. Als er op de wachtlijst personen staan die samen lid willen worden zal het moment van inschrijven van de laatste persoon worden aangehouden. Om op de wachtlijst te komen staan vragen we een “wachtbedrag” van €20,00. Als je vervolgens lid gaat worden zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de te betalen contributie. Mocht je afzien van de mogelijkheid om lid te worden dan wordt dit bedrag niet terug betaald tenzij je meer dan 2 jaar op de wachtlijst staat. De bijdrage voor de wachtlijst is bedoeld om een serieuze wachtlijst te houden van alleen personen die ook echt lid willen worden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Adres

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934