Loop warm voor OldStars tennis!

09 mei 2022


Loop warm voor OldStars tennis!

OldStars is een tennisgroep van de tennis- en padelclub TPC Espendonk, waarbij ouderen kunnen leren en blijven tennissen. Dat komt doordat bepaalde spelvormen en spelregels van tennis zijn aangepast. Je kunt bij OldStars ook op latere leeftijd tennislessen volgen.

“Ik droom ervan rustig de bal te kunnen overslaan, zonder dat ik hard hoef te lopen”. (Citaat)

Anita, Riet en Tineke hebben vrijdagochtend 2 april op het tennispark in Brouwhuis tennisles gehad van Johan Wannemakers van Top-Serve. Anita is heel blij dat de tennislessen zijn begonnen. Ze kijkt er erg naar uit om komend jaar te kunnen tennissen. “Met OldStars is mijn barrière om te gaan tennissen, weggevallen. Dat komt doordat mijn conditie goed genoeg is voor OldStars. Daarnaast ben ik bij OldStars met open armen ontvangen. Ik ben echt in een warm nest beland.”

Tineke en Riet sluiten hierbij aan. “Je hoeft bij de OldStars niet superfit te zijn. Ze houden rekening met de beperkingen die je hebt. De trainer heeft veel oog voor techniek. Dat is heel belangrijk om blessures te voorkomen.”

“Bij de Oldstars geeft het niet dat je niet kunt tennissen. Ze houden rekening met je en dat je nog veel moet leren.” (Citaat)

Riet is bij TPC Espendonk begonnen, omdat ze graag wilde padellen. Marlou heeft haar gewezen op OldStars tennis, omdat de bal 2 keer mag stuiteren en de mensen van dezelfde leeftijd zijn. Het spelniveau is daardoor rustiger. “Oldstars is uniek”, zegt Tineke. “OldStars vind je niet bij andere tennisclubs uit de buurt.”

Tot slot merkt Anita nog op dat ze altijd gedacht heeft dat tennis een elitaire sport is. Maar dat is echt niet het geval bij TPC Espendonk.

Ben je ook wat ouder en heb je zin in tennis? Dan is Oldstars iets voor jou ! Je bent van harte welkom om OldStars tennis te proberen bij TPC Espendonk. Voor meer informatie neem contact op met Marlou Steenbergen, tel. 06-10811724, [email protected].

Wat gaat dit kosten?

  • Je mag OldStars tennis 3x gratis proberen
  • Contributie voor mensen van 65 jaar en ouder die alleen overdag (tot 19.00 uur) willen tennissen (65+-beperkt):  €70,= per jaar.
  • Contributie voor mensen van 65 jaar en ouder die ook ‘s avonds willen tennissen (65+-uitgebreid):  €85,= per jaar.
  • Contributie voor mensen jonger dan 65 jaar (senior):  €165,= per jaar.
  • Inschrijfgeld €10,= (eenmalig) 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 492 515 799

Adres

Espendonk 2
5704 KD Helmond

KVK-nummer

40235934